NaslovnicaVijestiHenry otkrio gdje Ibrahimović želi da nastavi karijeru!

Henry otkrio gdje Ibrahimović želi da nastavi karijeru!

Legenda Arsenala Thierry Henry otkrio je da švedski reprezentativac i član PSG-a, Zlatan Ibrahimović, želi da se pridruži Arsenalu, i vjeruje da bi on bio idealno pojačanje za Gunnerse u narednom prelaznom roku.

Henry otkrio gdje Ibrahimović želi da nastavi karijeru

Ibrahimović na ljeto postaje slobodan igrač i još uvijek nije produžio ugovor sa klubom iz Pariza, a u nekim ranijim izjavama dao je naslutiti da bi upravo Premier liga mogla biti njegova naredna destinacija.

Henry je u intervju za britansku televiziju Sky Sports također otkrio da je i veznjak Leicester Cityja N’Golo Kante na meti kluba sa Emirata, istakavši da je Arsenal još uvijek itekako kandidat za osvajanje titule na kraju sezone.

“Koga bi Arsenal mogao da dovede? Ko je dostupan na tržištu? Imam informacije da Zlatan Ibrahimović zainteresovan da dođe u Arsenal. Sve zavisi i od toga ko će napustiti klub i da li ćemo se plasirati u Ligu prvaka narede sezone”, rekao je 38-godišnjak i nastavio:

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

“Mislim da je Giroud imao dosta dobrih epizoda tokom ove sezone. U jednom trenutku je pao, ali se vratio golovima protiv Hulla u FA kupu i nadam se da će nastaviti u tom ritmu. Ali, siguran sam da bi Ibrahimović bio veliko pojačanje. Kante bi takođe bio veliki posao za Arsenal i oni bi sigurno mnogo donijeli Arsenalu”, istakao je Henry.

“Vidjećemo da li je Arsenal sposoban da osvoji titulu. Djeluje da ove godine imaju priliku bolju nego ikad. Iako je prvo mjesto daleko u ovom trenutku, još dosta je bodova u igri i vjerujem da je Arsenal sposoban za to. Sigurno da neće biti lako, ali sve je moguće”, zaključio je Henry.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!