NaslovnicaVijestiHernan Crespo: On će otići u Chelsea, a ne u Manchester United!

Hernan Crespo: On će otići u Chelsea, a ne u Manchester United!

Legendarni igrač Intera Hernan Crespo izjavio je kako je moguće da hrvatski reprezentativac i krilni igrač talijanskog kluba ovog ljeta pređe u Chelsea.

Hernan Crespo otkrio kako će igrač Intera otići u Chelsea

Perišić, koji može pokriti skoro sve pozicije u napadu, već duže vrijeme se povezuje sa prelaskom u Manchester United, ali klubovi se još uvijek nisu uspjeli dogovoriti u vezi odštete.

Crespo, koji je u svojoj karijeri igrao i za Inter i za Chelsea, povodom ovih špekulacija izjavio je: “Moguće je da se Perišić pridruži Chelseaju, ali on igra na lijevoj strani, a ta pozicija pripada Edenu Hazardu i Marcosu Alonsu.”

“Možda bi mogao igrati negdje u sredini ili na desnoj strani. On je dobar igrač, ali ne znam da li ga Inter želi prodati. Mislim da ne, ali to ovisi o visini ponude koju dobiju. Uvijek je isto, sve ovisi o novcu. Ukoliko Inter dobije dobru ponudu za njega, sigurno će ga prodati.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Perišić je postigao 11 golova u Seriji A prošle sezone, a ukupno je kreirao čak 61 priliku za sebe i svoje suigrače, te je Antonio Candreva njegov jedini suigrač koji je kreirao više prilika.

Ivan je u Inter stigao u ljeto 2015. godine iz Wolfsburga za 19 miliona eura, a prije Wolfsburga nosio je dres Borussije Dortmund, a hoće li ove sezone zaigrati u novom dresu, ostaje da vidimo do kraja mjeseca.

[su_watch_live_football]

[su_live_koeficijenti_v2]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!