NaslovnicaVijestiHernandez: Sir Alex Ferguson mi još uvijek šalje poruke prije velikih utakmica

Hernandez: Sir Alex Ferguson mi još uvijek šalje poruke prije velikih utakmica

Sir Alex Ferguson mi još uvijek šalje poruke prije velikih utakmica, otkrio je bivši napadač Manchester Uniteda. Meksički napadač nije uspio da zacementira mjesto u prvom timu za vrijeme njegovog boravka na Old Traffordu, ali kaže da je i dalje u kontaktu sa svojim bivšim legendarnim trenerom.

Sir Alex Ferguson mi još uvijek šalje poruke prije velikih utakmica

Napadač Bayer leverskusena, Javier Hernandez je otkrio da mu Sir Alex Ferguson i dan danas šalje poruke kako bi mu dao podršku uoči važnih utakmica.

Meksički internacionalac, koji ima 27. godina, nije dobio priliku da se dokaže treneru Manchester Uniteda, Louis van Gaalu, a prošle godine u augustu je prodan u klub iz Bundeslige za 7.3 miliona funti nakon što je proveo sezonu prije toga na posudbi u Real Madridu.

Međutim, napadač dijeli mnogo bolji odnos sa bivšim menadžerom Sir Alexom, koji ga je doveo u engleski fudbal kao mladića iz Lige MX, Guadalajare u 2010. godini.

Uprkos tome što se legendarni trener povukao iz fudbala, Škot je održao svoj odnos sa određenim igračima, kao što je Hernandez.

“Za mene je on najbolji”, rekao je Javier za BBC Sport.

“On mi je dao priliku da se moj san ostvari i da igram, prije svega u Europi, a onda u jednom od najvećih klubova u historiji fudbala.”

“Tako da mi je vrlo drago i vrlo sam sretan i zadovoljan. Uvijek kažem kamerama, a tako i bez kamera, da je Alex Ferguson vrlo važna osoba u mom životu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Stalno smo u kontaktu naravno. Kada smo igrali u Ligi prvaka protiv Atletico Madrida on mi je poslao poruku. Vidio sam ga dvije utakmice prije i non stop smo u kontaktu.”

“Kada sam išao u Real Madrid na posudbu, pričao sam osobno sa njim. Otišao sam u njegovu kuću, imali smo vrlo lijep razgovor i u kontaktu smo kad god imamo vremena. Očigledno je da on ima mnogo posla i zauzet je čovjek, a prije svega želi da bude sa svojom porodicom i da se odmara, baš zbog toga se i oprostio od fudbala. A ja, ja sam u drugoj zemlji i pokušavam da dam sve od sebe.”

Hernandez je priznao da je bio povrijeđen kada mu je Van Gaal rekao da će njegov bivši kolega Wayne Rooney biti glavni napadač u Manchester Unitedu – efektivno ga ostavljajući kao zamjenu, ali tvrdi da ne posjeduje nikakvu ljutnju prema holandskom treneru.

“Naravno da je razočaravajuće kada neka osoba ne vjeruje u vas i ne vjeruje da ćete dati sve od sebe,” rekao je Hernandez.

“Ali, ja mu kažem hvala u lice – i uvijek sam govorio da je bio vrlo iskren. On mi je rekao da ako dobijem dobru ponudu, a meni i klubu se svidi, bit će sretan da me pusti. I evo nas, sada smo tu gdje jesmo i za mene je ovo ispalo super.”

Manchester United u nedelju igra protiv West Bromwich Albiona u gostima i Van Gaal se nada da će nastaviti pobjedonosni niz i održati nade za top-četiri. Koeficijent na Van Gaalov tim je 1.90, dok je na West Bromwich 4.20. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 3.30. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Manchester i ostale timove.

VV95lE1

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!