NaslovnicaVijestiHerrera: Manchester United će imati koristi od Guardiolinog preuzimanja gradskog rivala

Herrera: Manchester United će imati koristi od Guardiolinog preuzimanja gradskog rivala

Manchester United će imati koristi od Guardiolinog preuzimanja gradskog rivala. Veznjak smatra da će Španski trener biti svjestan pritiska koji će presuditi u nejgovom uspjehu kada se pridruži Premiershipu u ljeto.

Ander Herrera

Manchester United može imati koristi od imenovanja Pep Guardiole za novog trenera Manchester Cityja, prema priči Andera Herrere, koji je upozorio trenutnog trenera Bayerna da očekuje veliki pritisak kada preuzme klub iz Premiershipa.

City je ove sedmice potvrdio da će Guardiola preuzeti klub na kraju sezone i zamijeniti Manuel Pellegrinija na Etihad stadionu, što je bio kraj ogromnih nagađanja vezanih za njegov naredni klub.

Bez obzira na impresivan rekord u Bayernu i Barceloni, Herrera vjeruje da će se čak i United poboljšati nakon njegovog preuzimanja gradskog rivala.

[su_netbet_nfl]

“Ja to vidim kao pozitivnu stvar iz naše perspektive. Idemo na bolje”, rekao je španski veznjak za Marcu.

“City je uvijek bio ispod Uniteda, i daje im prednost to što oni dolaze iza nas.”

“Sa Pepom, sa multi-milionskom potrošnjom, nadam se da će biti veliki pritisak na njih, jer će navijači očekivati mnogo…Da osvoje ligu sa 10 bodova prednosti, da dođu do finala Lige prvaka, itd..”

“Čini se da je Pep fenomen. Uvijek sam uživao gledajući njegove ekipe, ali očekivanja u Cityju će biti vrlo velika.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!