NaslovnicaVijestiHeynckes: On će biti najtraženiji defanzivac u Europi za nekoliko godina!

Heynckes: On će biti najtraženiji defanzivac u Europi za nekoliko godina!

Trener Bayern Munchena Jupp Heynckes pohvalio je jednog od svojih mladih igrača, za kojeg je rekao kako će postati jedan od najboljih i najtraženijih igrača na svojoj poziciji u Europi za nekoliko godina.

Heynckes pohvalio Sulea

Njemački stručnjak je u oktobru prošle godine po četvrti put u svojoj karijeri preuzeo klupu voljenog Bayerna, naslijedivši tako Carla Ancelottija, koji je dobio otkaz.

[su_bbworld]

Bavarci su u subotu pobjedom na gostovanju kod Augsburga rezultatom 4-1 stigli do 72. osvojenog boda u Bundesligi ove sezone, te tako postali prvaci po šesti uzastopni, odnosno ukupno 28. put u povijesti.

Heynckes, koji se smatra jednim od najboljih trenera svih vremena, nakon utakmice je u intervjuu za magazin Kicker otkrio koji mladi igrač njegovog tima će postati najtraženiji igrač na svojoj poziciji u narednih nekoliko godina, a u pitanju je Nicklas Sule.

On je rekao: “Kada pogledam Sulea, vidim da će postati izvrstan igrač, svjetska klasa. Za nekoliko godina bit će najtraženiji centralni defanzivac u Europi.”

[su_no1forfootball]

22-godišnjak je na Allianz Arenu stigao prošlog ljeta za 20 miliona eura iz Hoffenheima, a ove sezone je ukupno za novi klub odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima, postigao jedan gol, te podijelio dvije asistencije.

“Jupp dosta razgovara sa igračima i govori im koliko su važni za tim”, rekao je Sule ranije ove godine, te nastavio: “Osobno, mislim da je sjajno to što zahtijeva mnogo od mene, ali također i mnogo vjeruje u mene, jer igram dosta. To je vrlo važno za mlade igrače kao što sam ja. Potrebna mi je minutaža kako bih se poboljšao.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!