NaslovnicaVijestiHeynckes uzburkao javnost: On je najbolji igrač u Evropi i uradio bi...

Heynckes uzburkao javnost: On je najbolji igrač u Evropi i uradio bi sve kako bi ga doveo u Bayern

Trener Bayern Münchena, Jupp Heynckes, jučer je dao opširan intervju za Kicker za koji je iznio neka zanimljiva razmišljanja o mnogim igračima koji trenutno igraju središnju ulogu u europskom nogometu. Jedan igrač se posebno ističe, a Heynckes nije krio kako bi ga volio vidjeti u ekipi Bayerna.

On je najbolji igrač u Evropi

Heynckes ja dao posebnu pohvalu za igrača koji je u Njemačkoj već blistao, kao član Wolfsburga, a trenutačno je jedna od najvećih zvijezda Premier League. Naravno, riječe je o Kevin de Bruyneu, za kojeg je 72-godišnji strateg Bayerna, rekao kako bi uradio sve što je u njegovoj moći da ga dovede u Bayern.

“De Bruyne prošle sezone nije igrao najbolje, ali to je igrač kojeg se isplati čekati. U svom timu na toj ​​poziciji morate imati takvog igrača. On je daleko najbolji igrač u Europi u ovom trenutku”, rekao je Heynckes.

>> Manchester United već odlučio koji će broj Alexis Sanchez nositi na Old Traffordu

Heynckes ima mnogo lošije mišljenje o drugoj zvijezdi, koja živi u Manchesteru, Paulu Pogbi, koji je, po njegovu mišljenju, razočarao sve od dolaska iz Juventusa.

[su_bonus]

“Ko je veliko pojačanje? Paul Pogba je koštao  Manchester United 105 milijuna eura. Da li se pokazao kao veliko pojačanje?” zapitao se Heynckes, koji se također dotakao i Kolumbijca James Rodriguez, koji u Bayernu igra sve bolje i bolje.

“Mislim da se može  vidjeti kako je sretan ovdje. U potpunosti je integriran u tim, te je svjestan da ukoliko i pogriješi na terenu da zbog toga neće odmah letjeti van. Dobro se razumijemo i nadam se da će u budućnosti igrati još bolje.” rekao je Heynckes, koji se također dotakao i Arthura Vidala, koji se neprestano povezuje sa Chelseajom.

[su_premierleague]

„U njegovom slučaju, nema pritiska. On ima ugovor do 2019. Ako bude igrao dobro, Bayern će se razmišljati o novom ugovoru i nadam se da ćemo u nastavku sezone gledati starog Vidala.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!