NaslovnicaVijestiHiddink: Chelsea će uskoro objaviti ime novog menadžera

Hiddink: Chelsea će uskoro objaviti ime novog menadžera

Chelsea će uskoro objaviti ime novog menadžera, riječi su holandskog stručnjaka. Guus Hiddink insistira da će Chelsea objaviti potpisivanje novog menadžera uskoro i da ta rana najava neće poremetiti kampanju kluba. Holanđanin je sretan što je klub otrkio identitet novog menadžera puno ranije nego što se očekivalo.

Chelsea će uskoro objaviti ime novog menadžera

Italijanski trener Antonio konte je prema kladionicama postao favorit za preuzimanje kontrole na Stamford Bridge-u naredne sezone kada mu sadašnji ugovor ističe nakon Eura 2016.

Imenovanje Conte-a bi mogao uskoro biti objavljen nakon što Chelsea odigra i drugu utakmicu u Ligi prvaka protiv PSG-a, 9. marta.

Privremeni menadžer Hiddink tvrdi da nema problema sa svojim poslodavcima što će ranije objaviti ime svog nasljednika.

“Ja sam uvijek za korist kluba, ali moje osobno mišljenje je kada se stvari rade, učinite ih transparentnim.”

“To je onda jasno svima. Špekulacije o ovom ili onom kandidatu, ako je toliko očigledno, onda je jasno, treba objaviti i razjasniti stvari malo ranije, kako bi svi mi u klubu mogli raditi svoj posao, a on bi se mogao pripremiti za predstojeće vrijeme.”

“Ja sam odgovoran za svakodnevne rezultate do kraja sezone, ali klub, u međuvremenu, je odgovoran za sadašnje i buduće planove.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Zato sam rekao da za mene nije problem da budem transparentan kada se bude objavilo ime novom menadžera.”

Hiddink tvrdi da je uspjeh Manchester Cityja u Ligi prvaka ove sedmice nije ubila najava novom menadžera.

“Primjer je sada Manchester City. Oni znaju da Pep Guardiola dolazi, i bilo je pitanje kada će to objaviti, ali da li Pellegrini gubi autoritet? Ne.”

“Ako je on menadžer koji svoje tretmane vrši sa igračima licem u lice, onda nema gubitka poštovanja.”

“Igrači Manchester Cityja su bili tako sretni što su prošli u Ligi prvaka.”

“Ako je bilo problema u vezi sa njegovim autoritetom, onda bi ga vidjeli protiv Dynamo Kieva ove nedelje.”

Čak su i kladionice predviđale da bi Antonio Conte mogao postati novi menadžer Chelseaja time što su smanjile kvotu na 1.08 € na italijanskog stručnjaka.

Drugi po kvotama je Diego Simeone na kojeg je kvota oko 7.50 € , što nam govori da je to skoro gotova stvar. Ukoliko želite vidjeti ili okladiti se na narednog trenera Chelseaja ili pak neku drugu utakmicu, možete to uraditi na link ispod.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!