NaslovnicaVijestiHiddink: Evo zašto Guardiola neće dominirati u Premiershipu

Hiddink: Evo zašto Guardiola neće dominirati u Premiershipu

Evo zašto Guardiola neće dominirati u Premiershipu. Guus Hiddink vjeruje da će Premiership biti veći izazov za Pep Guardiolu od Španjolske i Njemačke. Manchester City je potvrdio da će Guardiola zamijeniti Manuel Pellegrinija u ljeto na ugovor od tri godine.

Evo zašto Guardiola neće dominirati u Premiershipu

Njegov ugovor sa Bayernom završava se u junu i onda će se okušati u Premiershipu.

Ali ga je Hiddink upozorio da je Engleska drugačija, jer nema favorita, a to je ova sezone i dokazala.

“To nije bila velika novost, svi smo to očekivali”, rekao je Hiddink.

“On će se suočiti sa još jednom ligom na koju nije navikao, ali uvijek imate dominaciju timova u kojima je radio i niko ne može postići ono što je on postigao.”

“Ali ovdje je drugačije, jer nema posebnog favorita kao što su to Barcelona ili Bayern, to je malo drugačije u Engleskoj, ali to je atraktivnije za njega.”

[su_bet_at_home_1]

Josep “Pep” Guardiola i Sala (Santpedor, 18. januara 1971.) , španjolski je bivši nogometaš. Igrao je na poziciji veznog igrača. Profesionalnu karijeru započeo je 1990. godine u Barceloni, igrao je i za Bresciu, Romu, Al-Ahli i Dorados de Sinaloa.

Od 2007. je trener u B momčadi Barcelone, a od 2008. do 2012. je bio trener glavne momčadi Barcelone.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!