NaslovnicaVijestiBREAKING: Pep Guardiola bi mogao napustiti City i vratiti se u svoj...

BREAKING: Pep Guardiola bi mogao napustiti City i vratiti se u svoj bivši klub na kraju sezone!

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola bi mogao, kako se izvješćuje napustiti klub krajem ove sezone i vratiti se u svoju bivšu momčad Bayern iz Munchena.

BREAKING

To sugerira u izvještaju iz Athletica, koji povezuje brojna velika imena sa slobodnim radnim mjestom na Allianz Areni nakon nedavnog odlaska Nike Kovača.

Athletic sugerira da Guardiola neće ostati u Cityju dalje od ove sezone, te da povratak u Bayern trenutno nije izgledan, ali se ne može isključiti.

48-godišnjak je proveo tri sezone u Bayernu između 2013. i 2016. i uživao u puno uspjeha sa bavarskim divovima.

Lako je vidjeti zašto bi Bayern poželio povratak Guardiole, no ostaje nam da vidimo hoće li Španjolac uzeti neko vrijeme van nogometa, kao što je to učinio nakon odlaska iz Barcelone.

Guardiola bi se također mogao ponovo testirati u novoj ligi, osvojivši u ovom trenutku La Ligu, Bundesligu i Premier ligu.

Navijači Građana će se samo nadati da postoji šansa da još malo zadrže svog menadžera, ali ovaj izvještaj baca njegovu budućnost pod sumnju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!