NaslovnicaVijestiHiddink: Ne znam gdje ću nakon Chelseaja

Hiddink: Ne znam gdje ću nakon Chelseaja

Chelsea je danas remizirao u utakmici protiv Leicester Cityja na Stamford Bridgeu, 1-1 u posljednjem kolu Premiershipa, a prvak Leicester je do boda stigao u 84. minuti. Nakon današnje utakmice, trener Chelseaja, Guus Hiddink rekao je da nije siguran gdje će nastaviti trenersku karijeru nakon ove sezone.

Hiddink

Već je poznato da će Antonio Conte preuzeti klupu Chelseaja sljedeće sezone, a sadašnji trener Guus Hiddink rekao je da ne zna gdje će otići.

“Ne znam gdje ću, prvo planiram uzeti odmor i napuniti baterije. Tek kada Premiership bude blizu početka odlućit ću šta ću i kako. Bit će teško reći Chelseaju zbogom, ovdje sam već bio dva puta, i uživao sam iako je bilo teško dovesti tim iz zone ispadanja na ovo mjesto, ali ni ovo nije dovoljno za tim kao što je Chelseaja. Morat ću reći zbogom klubu kojeg volim.”, rekao je Hiddink za Sky Sports.

“Chelsea treba da se bori za prva četiri mjesta, ili čak i bolje, ali uživao sam pomagajući, dolazit ću u posjet.”

Hiddink je prethodno klub preuzeo u 2009. godine, nakon smjere Luiza Felipea Scolarija. Hiddink nije mogao svoju avanturu u Chelseaju završiti pobjedom jer je Danny Drinkwater sjajnim udarcem donio pod Leicesteru, a prije toga ‘Bluesi’ su poveli iz penala kada je bio precizan Cesc Fabregas.

“Bila je to tipična posljednja utakmica sezone. U prvom poluvremenu smo uspjeli stvoriti neke šanse, a zatim smo nakon pauze dobili kaznu, te kada su izjednačili povukli su se pa nismo mogli napraviti puno. Diplomatski rezulat 1-1 između tima koji je bivši prvak i tima koji je ove sezone osvojio Premiership”, završio je Guus Hiddink svoj intervju za britanski list Sky Sports.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!