NaslovnicaVijestiKlopp saznao za želju trenera koji se suočava s teškom bolešću: "Neka...

Klopp saznao za želju trenera koji se suočava s teškom bolešću: “Neka dođe i preuzme moju ulogu na jedan dan.”

PROSLAVLJENI švedski trener Sven-Göran Eriksson (75) nedavno je otkrio švedskim medijima da se suočava s zloćudnom bolešću te da mu je preostalo još otprilike godinu dana života, možda čak i manje. Ova tužna vijest, zajedno s Erikssonovim priznanjem da žali što nikada nije imao priliku biti trener Liverpoolove momčadi, stigla je do Jürgena Kloppa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sven-Göran Eriksson ima impresivnu trenersku karijeru koja je započela 1977. godine na klupi švedskog Degerforsa. Tijekom godina, vodio je različite klubove i reprezentacije, uključujući IFK Göteborg, Benficu, Romu, Fiorentinu, Sampdoriju, Lazio, englesku reprezentaciju, Manchester City, Meksiko, Obalu Bjelokosti, Leicester City, Guangzhou R&F, Shanghai SIPG, Shenzen i Filipine.

Tijekom svoje karijere, Eriksson je postigao iznimne uspjehe. Sa švedskim klubom Göteborgom ostvario je senzacionalnu pobjedu u UEFA Kupu 1982. godine, dok je s Benficom triput osvojio naslov prvaka Portugala. S Romom je donio talijanski kup, a isto je postigao i s Sampdorijom. S Lazijom je ostvario naslov talijanskog prvaka 2000. godine, te dvaput osvojio talijanski kup i jednom Kup pobjednika kupova. Unatoč radu u deset različitih zemalja, žalosno je što nikada nije imao priliku raditi s Liverpoolom.

Navijači Liverpoola izrazili su želju da se Erikssonu dopusti da u utorak vodi Liverpoolove legende protiv Ajaxovih u humanitarnom susretu, a Klopp je sada otišao korak dalje.

“Skoro sam doznao da je on dugogodišnji strastveni navijač Liverpoola, te sam također čuo za njegovu ideju vođenja Liverpoolovih legendi. No, na to nemam utjecaja”, izjavio je Klopp, nadodavši:

“Jedino što mogu reći je da je više nego dobrodošao ovdje i da preuzme moju ulogu na jedan dan, ako to želi. Nema nikakvih problema. Neka zauzme moje mjesto u uredu, pokazat ćemo mu kako se klub razvijao tijekom proteklih godina. Samo neka dođe ovdje i siguran sam da će provesti nekoliko ugodnih sati. Potpuno sam uvjeren u to”, izjavio je Klopp.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!