NaslovnicaVijestiHiddink otkrio šta je potrebno da se Hazard vrati u najbolju formu

Hiddink otkrio šta je potrebno da se Hazard vrati u najbolju formu

Hiddink otkrio šta je potrebno da se Hazard vrati u najbolju formu. Belgijanac je prošle sezone zapalio Premiership, ali još uvijek nije pogodio formu na Stamford Bridge-u ove sezone. Novi trener Chelseaja Guus Hiddink želu da Eden Hazard ponovo otkrio svoj “ego”, kako bi se vratio u svoju najbolju formu.

Hiddink otkrio šta je potrebno da se Hazard vrati

Belgijski internacionalac je imao vrlo lošu sezonu do sada, što ga je spriječilo da pomogne svojoj momčadi u odbrani titule, ali prošle sezone mu je ta super forma koju je imao pomogla da osvoji titulu.

Ova sezona mu je također bila puna glasina o njemu i Mourinho i svađama koje su se navodno dešavale među njima.

Mediji su proglasili Hazarda, Fabregasa i Costu glavnim krivcima za otkaz Jose Mourinha, pa čak su to uradili i neki navijači Plavaca.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Hiddink ima cilj da vrati Chelsea na pravi put i nada se da će njegovi igrači pokazati svoju pravu sposobnost do kraja sezone. Hazard je ključ te ambicije.

“Imao je sjajnu prošlu sezonu, a normalno je da ponekad imate i lošu formu poslije toga”, rekao je Hiddink.

“Ali mislim da on ponovo može biti naš ključni igrač. On je ključni igrač Belgije, ali i ovdje će biti kada se vrati u formu.”

“Nije imao sreće, jer je bio povrijeđen nedavno, što je još jedan korak nazad. Moramo da vratimo taj njegov ‘ego’ i samim tim će doći ta forma iz prošle sezone.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!