NaslovnicaVijestiHiddink: Ovaj veznjak je Chelseajev idealan igrač

Hiddink: Ovaj veznjak je Chelseajev idealan igrač

Ovaj veznjak je Chelseajev idealan igrač, rekao je Guus Hiddink. Naime, radi se o John Obi Mikelu koji je prošlo ljeto zamalo otišao u Tursku, a nije se baš ni naigrao pod vodstvom Jose Mourinha.

Ovaj veznjak je Chelseajev idealan igrač

Međutim, od dolaska Hiddinka na Stamford Bridge, nigerijski internacionalac je vraćen u početni sastav Chelseaja, pomažući im protiv Crystal Palace-a i Manchester Uniteda.

Holanđanin je Mikela opisao kao “idealnog igrača” koji vraća ravnotežu i sezon na pravi put.

“On je igrao vrlo dobro, ali također i u prošloj utakmici. On je idealan igrač i po mom mišljenju vratit će ravnotežu u tim.”

“Ako ekipa nije spremna da se brani, ili nema pravu ravnotežu, onda ćete primiti dosta golova.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“I mislim da John Obi Mikel može biti jedan od ključnih faktora u vraćanju ravnoteže tima – na ovom podijumu talentirani igrači mogu da pokažu svoju kvalitetu.”

“On može oporaviti ekipu i vratiti ih na pravi put, ima dobar pregled igre, zna gdje je snaga protivnika i zna kako da se bori protiv toga.”

“Ima dobar smisao, ne radi to na brutalan način, vrlo je elegantan. Neko ko može odbraniti napad na vrlo lijep način.”

“Ne očekujem finalni pas od njega – on to može, ali on ne smije pustiti druge igrače da igraju.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!