NaslovnicaVijestiHiddink pronašao rješenje svih problema u napadu

Hiddink pronašao rješenje svih problema u napadu

Hiddink pronašao rješenje svih problema u napadu. Guus Hiddink je rekao da mu rješenje za sve njegove probleme u napadu stoji tačno ispred nosa. Plavci su postigli samo 26 golova u 20 ligaških utakmica sa samo šest golova Diega Coste, njihovog najboljeg strijelca.

Hiddink pronašao rješenje svih problema

Zamjenski napadači Radamel Falcao i Loic Remy idu ka izlaznim vratima, ali sada se vratio i Patrick Bamford sa svoje razočaravajuće polusezone koju je proveo u Crystal Palaceu na posudbi.

Veliki broj klubova je povezan sa Bamfordom, ali Hiddink je spreman da zadrži 22-godišnjaka nakon što je razgovarao sa Ray Wilkinsom.

Wilkins je bio pomoćnik Hiddinka tokom njegovom prvog boravka na Stamford Bridge-u u 2009. godini.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Daily Mail tvrdi da je holanđanin rekao da treba dati šansu mladom Bamfordu. On nije zablistao u Crystal Palaceu, ali ima dosta svojih navijača na Stamford Bridgeu.

“On će dobiti šansu u prvom timu”, rekao je Hiddink i nastavio:

“Postoji sjajna podrška za Patricka u Chelseaju. Nemojte se iznenaditi kada ga vidite u timu.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!