NaslovnicaVijestiHiddink: PSG nije veliki klub

Hiddink: PSG nije veliki klub

Chelsea sutra gostuje u Parizu, kod PSG-a u provm susretnu osima finala Lige prvaka. Chelsea je proteklog vikenda slavio sa visokih 5:1 protiv Newcastlea u premiershipu, te je nastavio niz sa pozitvnim rezultatima, nakon što je sezonu otvorio katastrfalno.

PSG nije veliki klub

Što se tiče PSG-a, oni su nakon 17 uzastopnih pobjeda proteklog vikenda upisali remi protiv Lillea.

“Slažem se da su šanse 50:50. PSG gradi veliku momčad, oni su dominantni u francuskom prvenstvu. Da bi postali veliki klub, moraju osvojiti Ligu prvaka, a njima je to naravno u cilju”, kazao je trener Chelseaja Guus Hiddink na konferenciji za medije, pa nastavio:

“Što se tiče moje momčadi, dosta smo napredovali od decembra, ali bit će veliki test plasirati se u sljedeću rundu, jer je PSG težak protivnik. Rastemo, svi znaju kakva je trenunt asituacija u Chelseaju. Popravljamo se, korak po korak, mi imamo kvalitetne igrače.”

“Ipak, još uvijek nismo na onom mjestu na kojem želimo da budemo, želimo moći nametnuti svoj stil igre, ali iz nas je par utakmica gdje smo nametnuli našu dominantnu igru.”

Trener Chelseaja Guus Hiddink je prokomentarisao i odluku da John Terry ne putuje u Pariz. Štoper Chelseaja je u ponedeljak ujutru odradio trening sa ekipom, ali ipak je ostao u Londonu.

“Za Johna bi bilo prenaporno da putuje, zbog toga sam donio odluku da ne putuje s nama u Pariz. Jutros smo napravili testiranje i nije ispao baš najbolje, te sam odlučio da ostane u Lonodnu. Naravno da je minus ne imati u momčadi vođu poput Johna, ali nisam trener koji se žali.”

“Bojimo se Paris Saint-Germaina. Svi u Chelseaju su nakon žrijeba pomislili 0 ne, ne PSG, ne opet oni’”, izjavio je Eden Hazard za Le Parisien.

“Još uvijek se sjećamo prošlosezonskog poraza protiv njih. Imali smo sve u svojim rukama, igrali smo na domaćem terenu, a oni su igrali sa igračem manje.”

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!