NaslovnicaVijestiDušan Vlahović: Sanjam Zlatnu loptu. To je cilj!

Dušan Vlahović: Sanjam Zlatnu loptu. To je cilj!

U ovoj sezoni, Juventus je ostao znatno udaljen od osvajanja talijanskog prvaka. Inter se već proslavio u plavo-crnom dijelu Milana, nakon što je jučer stekao nedostižnu prednost bodova pred konkurencijom. S pet kola preostalih do kraja, prvaci imaju 17 bodova više od drugoplasiranog Milana i 22 više od Juventusa. Srpski napadač torinskog velikana, Dušan Vlahović, rezimira sezonu.

“Bili smo u prilici boriti se za naslov, ali to što je ta borba trajala do veljače ne znači baš ništa i ne broji se. Važno je ono što se događa krajem svibnja. Žalimo, ali imamo još za što igrati”, izjavio je Vlahović, čija je momčad u kvalifikacijama za Ligu prvaka i ima šansu za plasman u finale talijanskog kupa.

“Prošle sezone sam patio, u ovoj sam se osjećao dobro. To je jedino što se promijenilo, sve ostalo je kao što je i bilo. Naporno sam radio i bio usredotočen na oporavak. Zabio sam ukupno 17 golova ove sezone”, izjavio je analizirajući što je napravio na osobnom planu, a zatim dodao: “Sanjam Zlatnu loptu, no za to se puno toga mora posložiti. To je cilj, igra se za slavu i za trofeje.”

Istaknuo je da su mu uzori bili Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović i Fernando Torres, te da izražava divljenje prema Karimu Benzemi i simpatije prema Kylianu Mbappeu. Nakon toga, odgovorio je na usporedbe s najboljima na svijetu:

“Nisam Neymar, Hazard ili Messi, igrači koji izazivaju reakciju ‘Wow, kakav talent!’ Bez obzira na stil igre, napadač je ključan za momčad. Ako on igra dobro, cijela momčad igra dobro.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!