NaslovnicaVijestiHiguain izgubio sudski spor protiv Napolija

Higuain izgubio sudski spor protiv Napolija

Golgeter Juventusa Gonzalo Higuain izgubio je na sudu spor s Napolijem jer je odbijen njegov zahtjev da od bivšeg kluba dobije 600.000 eura na temelju navodnih neplaćenih marketinških prava. Argentinski nogometaš je izgubio spor jer njegovi odvjetnici nisu dostavili odgovarajuću dokumentaciju, pa je sada na njemu platiti sudske troškove.

sudski spor

“Napoli je pobijedio na temelju sudskih pravila”, objavio je klub sa San Paola na svom Twitter profilu.

Higuain je prošlog ljeta prešao u Juventus za 94 milijuna eura, koliko je iznosila otkupna klauzula, i momentalno postao izdajnik kod navijača Napolija. On je od 2013. do 2016. godine u Napoliju imao status zvijezde i omiljenog igrača, postigao je 91 gol na 146 utakmica, ali je odlučio prijeći u redove rivala u borbi za Scudetto.

[su_live_koeficijenti]

Higuain je počeo karijeru u River Plateu u kojem je igrao od 2005. do 2007. godine, a zatim ga je kupio Real Madrid za 12 milijuna eura. Debitovao je 11. siječnja 2007. godine protiv Real Betisa u drugom kolu Copa del Reyja.

2013. godine je prešao u Napoli iako je tada za njega bio zainteresiran i Arsenal. Tada je potpisao petogodišnji ugovor sa talijanskim timom i tu se zadržao do 2016. godine. Za to vrijeme je postigao 71 pogodak u 104 nastupa. Na ljeto prošle godine je pojačao Juventus koji je za njegove usluge platio čak 90 milijuna eura.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!