NaslovnicaVijestiHiguain pregovara s Juventusom

Higuain pregovara s Juventusom

Gonzalo Higuain pregovara s Juventusom oko prelaska u redove aktualnih prvaka Italije. Juventus slaže zaista sjajnu momčad kojom će konkurirati najboljim klubovima Europe. Do sada su doveli Pjanića, Benatiju, Danija Alvesa i Marka Pjacu da bi sada svu pažnju preusmjerili na vjerojatno najskuplji transfer u povijesti kluba – Gonzala Higuaina.

Higuain

Iako se najavljuju i neki izlazni transferi kao što je odlazak Pogbe i Bonuccija do njih za sada ipak ne dolazi. I do će Bonucci vjerojatno ostati i održati najbolju obranu Europe na okupu, kod Pogbe bi do transfera ipak moglo doći. Iako se mladog Francuza povezuje sa Manchester Unitedom i Real Madrid čeka po strani i izviđa situaciju. Ukoliko do tog transfera dođe tada bi dolazak Higuaina bio još realniji.

Čak i u situaciji da Pogba ostane u Torinu, mogućnost transfera Higuaina je izgledna. Kako kaže Filippo Conticello jedan od novinara Gazete dello Sport, a vrlo blizak Juventusu: ”Juve je ovo ljeto napravio čudesan posao. Dybala je ostao, vjerojatno će ostati i Pogba, a na korak je i do transfera Higuaina iz Napolija”, te dodao:” Morata je otišao i uprava kluba želi Higuaina”.

[su_reklama]
Ipak u transferima sve treba uzeti s određenom rezervom, pa tako dok se nešto ne potpiše nije sigurno. Dolazak Higuaina vjerojatno bi najmanje odgovarao Mariju Madžukiću koji bi u tom slučaju možda bio transferiran. No Conticello ipak malo staje na loptu i napominje kako je Higuain želja Juveovog vodstva, ali da još ništa nije potpisano: ”Teško je reći. Posao oko Gonzala je neizvjestan i pitanje je hoće li doći do transfera. Međutim, u slučaju da Argentinac ipak dođe, Mario bi mogao otići. Međutim, ponavljam, prerano je o tome pričati”.

Juventus bi sa Higuainom svakako dobio dimenziju više i najavio pohod na europske naslove, jer u Italiji su već ionako potpuni vladari. Higuainu kladionice daju dobre izglede za prelazak u Juventus, a kao ostali kandidati za njegov dolazak nameće samo Arsenal, ali čini se kako su topnici ipak puno bliži Icardiju. 10bet kladionica na prelazak Higuaina u redove stare dame daje koeficijent 1.71. Ostale opcije nisu aktualne, jer Gonzalo je odbio prelazak u Kinu čime bi postao najplaćeniji nogometaš na Svijetu, pa je time pokazao da ga interesira samo vrhunski nogomet.

Higuain transfer

UPLATI OKLADU

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!