Higuain: Volio bih da mi Dybala igra bliže

Nakon sjajne pobjede nad Dinamom iz Zagreba, prvotimci Juventusa, Gonzalo Higuain i Paulo Dybala govorili su za medije. Gonzalo Higuain koji je u Juventus ove sezone prešao iz Napolija za čak 90 milijuna funti, postigao je drugi pogodak za Juventus na Maksimiru, dok je Dybala postigao fantastičan pogodak za 3-0 nešto kasnije.

gonzalo-higuain-paulo-dybala-juventus-v-sassuolo-serie-a-10092016_1k8elxq9c96oa1x37o30k4clea

Argentinski dvojac zaista se sjajno slaže na terenu u dosadašnjem dijelu sezone, a Gonzalo Higuain izrazio je želju da Dybala igra što bliže njega kako bi ga svojim loptama sjajno uposlio i doveo u gol priliku. Higuain se očigledno bolje u napadu slaže sa Dybalom, nego sa hrvatskim igračem, Marijom Mandžukićem.

“Volio bih da mi dođe bliže kada igramo skupa. Tražio sam ga to nekoliko puta, ali nije me poslušao”, požalio se Gonzalo koji puno bolje funkcionira u paru sa sunardnjakom nego s Mandžukićem.

“U Napoliju sam igrao u drugačijem sustavu i na drugačijem mjestu. Juve je drugačiji klub, ali ja zapravo pokušavam igrati isto. Igram za momčad i pokušavam pomoći sa što više golova. Allegri mi govori da ostanem miran i da dajem momčadi dubinu kada imamo loptu.”

Vrijedi napomenuti da je Barcelona opasno ‘zagrizla’ za Paula Dybalu koji u zimskom prijelaznom roku sigurno neće tako lako napustiti Torino.

Oznake: