NaslovnicaVijestiHitzfeld: Imenovanje Zidanea trenerom je ludost

Hitzfeld: Imenovanje Zidanea trenerom je ludost

Prema mišljenju legendarnog njemačkog trenera Ottmara Hitzfelda, odluka čelnika Real Madrida da vodstvo prvog tima preuzme Zinedine Zidane je čista ludost.

Ottmar-Hitzfeld

Bivša zvijezda Real Madrida i francuski reprezentativac je u ponedjeljak preuzeo klubu svog bivšeg kluba, te je naslijedio Rafaela Baniteza.

Zidane, koji je prošle sezone bio Ancelottijev pomoćnik, ove sezone je trenirao Real Madrid Castillu, drugi tim Real Madrida koji se takmiči u drugoj ligi. Njegova prva utakmica će biti protiv Deportivo La Corune ove subote.

Hitzfeld, koji je osvajao Ligu prvaka sa Borussijom Dortmund i Bayern Munchenom, vjeruje da Francuz treba zahvaliti svojim sretnim zvijezdama jer je izabran za novog trenera.

“Za Zidanea, to je poput osvajanje lutrije”, rekao je Hitzfeld za njemački Blick.

“To je potpuno luda odluka. On je trener bez iskustva, i uživa slavu koju je stekao kao igrač. Još uvijek nije pokazao ništa kao trener, a sad će se morati nositi sa najboljim igračima na svijetu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!