NaslovnicaVijestiHoće li Sergej napustiti Lazio? Lotito o prodaji Milinković-Savića

Hoće li Sergej napustiti Lazio? Lotito o prodaji Milinković-Savića

Dugo traje saga oko eventualnog transfera Sergeja Milinković- Savića, nagađa se kako bi uskoro mogao napustiti Lazio usljed velikog interesovanja najvećih europskih klubova, ali Lazio zasad ne popušta.

 

Milinkoviću-Saviću ugovor s Lazijom ističe 2022. godine, mnogi klubovi među kojima su Juventus, PSG i Manchester United su najozbiljniji kandidati za kupovinu srpskog reprezentativca.

Sergej je u Lazio stigao iz Genka u ljeto 2015. godine za ukupno 18 milijuna eura, a procjenjuje se da vrijedi između 100 i 150 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Predsjednik Lazija Claudio Lotito ponovio je da srpski nogometaš Sergej Milinković-Savić nije na prodaju, prenosi talijanski Corriere dello Sport.

“Ne zanima me kolika je njegova cijena, on nije na prodaju. Njegova hrabrost i požrtvovnost me podsjećaju na mene. Kada ga je otac ubjeđivao da pređe u Fiorentinu, on se već dogovorio s nama, došao u klub i rekao da mu je Lazio jedina želja “, izjavio je Lotito, ističući kako je cilj Lazija ove sezone da se kvalificira za Ligu prvaka.

Sergej Milinković-Savić je svoju nogometnu karijeru počeo u Vojvodini gdje je igrao sve do 2014. godine, a zatim prešao u belgijski Genk za milijun eura odštete. U Genku je igrao jednu sezonu, a zatim prelazi u talijanski klub. Nastupa i za srbijansku reprezentaciju s kojom je 2015. godine osvojio Svjetsko prvenstvo (U20 reprezentacija).

Na ljeto 2015. godine objavljeno je da će se Milinković-Savić pridružiti italijanskom Laziju. Postigao je svoj prvi gol za Lazio u Ligi Europe protiv Dnipra. Prvi gol u Serie A je dao u pobjedi od 3:1 u gostima sa Fiorentinom u siječnju 2016.

Tokom debitantske sezone, Milinković-Savić je imao 35 nastupa i postigao tri gola za Lazio u svim natjecanjima. U svojoj drugoj sezoni u Laziju, dao je sedam golova na 38 utakmica. U tekućoj sezoni, postigao je 7 golova na 25 utakmica, uz pet asistencija.

Za reprezentaciju Srbije debitirao je u studenom u prijateljskoj utakmici protiv Kine, a potom je igrao protiv Južne Koreje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!