NaslovnicaVijestiHRVAT NAPUŠTA MILAN: Ponuda od 45 miliona!

HRVAT NAPUŠTA MILAN: Ponuda od 45 miliona!

Hrvat napušta Milan! Naime, dolaskom na trenersku poziciju Gennara Gattusa trebao bi značiti odlazak Nikole Kalinića, prenose talijanski mediji.

Hrvat napušta Milan

Kalinić je iz Fiorentine stigao za 25 miliona eura ovog ljeta, ali on je postigao samo tri gola, te dva puta asistirao u 15 utakmica, te nije uspio impresirati čelnike Milana, a zbog toga ga se žele riješiti nakon samo polusezone.

Bivši trener Montella, koji je dobio otkaz, je također govorio kako bi bilo dobro da se u januru Milan riješi Nikole Kalinića.

[su_premierleague]

Za Hrvata interes pokazuje klub iz Kine Guangzhou čiji je trener Fabio Cannavaro, a on je veoma zainteresovan za dovođenja Hrvata.

Čelnici Milana su spremni Nikolu Kalinića pustiti za 45 miliona eura, ali sada se postavlja pitanje koliko se Nikoli Kalinići ide u januru u Kinu, jer zna da se bori za mjesto u reprezentaciji Hrvatske za Svjetsko prvenstvo koje se igra u Rusiji.

Bivšeg trenera Milana Montella je skoro dobio otkaz, a navijači Milana će ga pamtiti po dobrom.

[su_live_koeficijenti]

“Nisam očekivao otkaz, iskreno da vam kažem. Spremao sam se za trening, kao i svaki drugi dan. Šta me iznenadilo? Njaviše me iznenadio tajming, bilo dosta drugih situacija kada sam očekivao otkaz”, rekao je bivši trener Milana Montella.

“Mislim da je ovo bila odluka vlasnika, a ne direktora kluba. Mislim da je Nikola Kalinićzabio protiv Torina, možda ne bisimo vidjeli moj otkaz. Ipak, ne krivim nikog, ekipu treba braniti, jer su to dobri momci koji nisu lijeni. Trebaju napredovati, raditi te nastaviti ići putem kojim sam tražio od njih”, tvrdi Montella.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!