NaslovnicaVijestiHrvati najavljuju SENZACIJU SVIH SENZACIJA: Predsjednik Rijeke Damir Mišković kupuje nekadašnjeg prvaka...

Hrvati najavljuju SENZACIJU SVIH SENZACIJA: Predsjednik Rijeke Damir Mišković kupuje nekadašnjeg prvaka Evrope

Predsjednik Rijeke Damir Mišković nakon uspjeha sa NK Rijekom, svoje poslovanje želi proširiti i na velike klubove. Kako navode hrvatski mediji Damir Mišković zajedno sa svojim partnerima želi kupiti dionice nekadašnjeg velikana AC Milana, koji se našao u velikim problemima zbog bankrota kineskih vlasnika, ako oni uopšte i postoje.

Kineski biznismen Li Jongong prije godinu dana kupio je za nevjerojatnih 740 milijuna eura 99,93 posto dionica diva iz grada modne industrije, a tada su sv imislili da su bolji dani pred AC milanom. „Hvala ti, Berlusconi, jer vjerujem ovaj klub. Imali smo najveći i najteži korak, a sada idemo u nove pobjede. Milan je veliki klub. Obećavam da će ponovo biti na vrhu svjetskog nogometa”, rekao je prije nekoliko mjeseci kada je preuzeo klub od  Silvio Berlusconija.

Nakon šest mjeseci, kineski vlasnici su počeli tražiti kupca za 25 posto dionica po cijeni od 200 milijuna eura. Nije bilo interesa. Uskoro su se našli u financijskim nevoljama, a banke su počele praviti presing nad njim, jer nije mogao platiti obroke za kredit. Ponovno je posudio novac od banke i našao se u začaranom krugu.

>> Navijači Chelseaja poručili Conteu: Sto posto gubimo ako on bude igrao!

Sada kada su dvije banke podigle tužbu, on je proglasio stečaj, što znači da neće biti ništa s doprinosom od 350 milijuna u razdoblju od tri godine, kako je najavljeno. On je obećao kako će prvi korak biti jačanje tima što je i u činio jer je za 15 novih igrača uloženo 220 milijuna eura.

[su_cashout]

Stoga će Milan očito ostati bez vlasnika, što je prilika o ulasku Damira Miškovića u klub sa njegovim partnerima, Gabrielom Volpijem bankarom iz Švicarske i velikim holandskim biznismenima. Koliko god ovo zvučalo nemoguće, nije i neizvodljivo. Mišković će ostati na čelu Rijeke, a Milan bi tako, koliko god ludo zvučalo postao podružnica Rijeke. Šalu na stranu, ali ukoliko dođe do ovoga, Rijeka bi itekako imala koristi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!