NaslovnicaVijestiHrvatska u velikim problemima pred utakmicu sa Ukrajinom

Hrvatska u velikim problemima pred utakmicu sa Ukrajinom

Hrvatska se nalazi u velikim problemima pred utakmicu sa Ukrajinom. Oni su pred svojim navijačim u prošloj utkamici protiv Finske izgubili vrlo važne bodove i sada su šanse za dalje napredovanje vrlo male.

Hrvatska u velikim problemima

Trener Čačić je dobio otkaz i sada je klupu preuzeo Zlatko Dalić. Novi trener, barem za ovu utakmicu, imat će velikih problema, a u Ukrajini neće imati pet igrača na raspolaganju, Ćorluka, Jedvaj, Pjaca, Nikola Kalinić i Barišić.

Lovren također vjerojatno neće nastupiti, dok su i Mario Mandžukić i Marcelo Brozović ozlijeđeni u prošloj utakmici, ali još uvijek se ne zna da li će nastupiti u Ukrajini, jer ako se ispostavi da ni oni neće moći igrati zbog ozljeda, onda će trener Dalić i Hrvatska morati da igraju bez osam igrača, a sedam od njih bi vjerojatno bilo u početnom sastavu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Postoje i dobre vijesti za novog trenera Hrvatske, a to je povratak Badelja koji se vraća sa suspenzije zbog kartona. Ispod možete vidjeti sa kakvim sastavom bi mogla Hrvatska da nastupi u ovoj utakmici.

Hrvatska u velikim problemima

No bez obzira na sve ovo, Dalić je najavio velike promjene u reprezentaciji Hrvatske. Kada su ga upitali što se dešava sa Mandužukićem i Brozovićem, on je rekao da je Brozović otišao u svoj klub, no da je Mandža još uvijek tu i da će se situacija procijeniti uskoro.

“Iskreno se nadam da će Lovren i Mandžukić biti spremni, ali za Marija još uvijek nisam siguran.”

[su_watch_live_football]

Zaista veliki problemi za Hrvatsku pred utakmicu sa Ukrajinom i nadamo se da će ovo Dalić uspjeti posložiti i ostvariti pobjedu koja nam je prijeko potrebna.

Kada je u pitanju Ukrajina, ni njima baš ne cvjetaju ruže. Schevchenko pokušava da popravi situaciju vezanu za ozljede, njegova liječnička služba pokušava da izliječi Jaroslava Rakitskija na svaki mogući način, a u postavu se vraća Zinchenko koji je bio na suspenziji zbog žutih kartona. Kada smo kod žutih kartona za Ukrajinu neće moći nastupiti ni Artem Kravec i Ivan Ordec zbog suspenzije.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!