NaslovnicaVijestiHRVATSKI DVOJAC ODLAZI NA OLD TRAFFORD: Manchester United plaća 92 milijuna funti...

HRVATSKI DVOJAC ODLAZI NA OLD TRAFFORD: Manchester United plaća 92 milijuna funti za dvije zvijezde hrvatske reprezentacije

Hrvatski dvojac odlazi na Old Trafford. Manchester United plaća 92 milijuna funti za dvije zvijezde hrvatske reprezentacije. Manchester United navodno pokušava dovesti dvojac iz hrvatske reprezentacije za 92 milijuna funti, a taj dvojac su Ivan Perišić i Ante Rebić, ali se suočavaju sa drugim europskim klubovima.

Hrvatski dvojac

Napadački duo je bio izvrstan za Hrvatsku na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Balkanska zemlja je uspjela iznenaditi i doći do finala – najbolje što su ikada učinili u ovoj konkurenciji.

No, oni su se suočili sa snažnom francuskom ekipom koja ih je pobijedila sa 4-2 u finalu, a Perišić se našao na listi strijelaca.

[su_bet365_koeficijenti]

Izvještaji su došli iz stranih medija kako ih United želi potpisati, Frankfurtovog napadač Rebića i Perišića u dvostrukom ugovoru vrijednom 92 milijuna funti.

Jose Mourinho je veliki navijač Perišića kojeg je prošlog ljeta pokušao potpisati, a sa sumnjom o budućnosti Anthony Martiala, dogovor bi se mogao ponovo razmotriti.

Sada The Sun izvještava da Mourinho želi ugovorom vezati oba napadača, međutim, oni se suočavaju sa natjecanjem iz Arsenala za ovog dvojca.

[su_bet365_100bonus]

Topnici su također napravili Rebića kao metu, dok Unai Emery nastoji dovesti više napadačkih talenata na Emirate.

Ekipa iz sjevertnog Londona je već napravila niz novih pojačanja.

Stephan Lichtsteiner, Bernd Leno, Sokratis, Lucas Torreira, Matteo Guendouzi su se pridružili prvog ljeta nakon što je Arsene Wenger otišao.

Crveni đavoli su također ovog ljeta zavirili na transfer tržište. Fred, Diogo Dalot i Lee Grant su stigli na Old Trafford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!