NaslovnicaVijestiLEGENDA MANCHESTER CITYJA ODLAZI NA KRAJU SEZONE: Nakon 10. godina u klubu...

LEGENDA MANCHESTER CITYJA ODLAZI NA KRAJU SEZONE: Nakon 10. godina u klubu – odlučio je ne produžiti ugovor na ljeto sljedeće godine!

Legenda Manchester Cityja David Silva će kako stvari stoje završiti svoju karijeru na Etihadu sljedećeg ljeta, sa Španjolcom koji će željeti da se pridruži novomg MLS-ovom klubu Inter Miamiju.

LEGENDA MANCHESTER CITYJA

Prema Independentu, Silva će vjerojatno napustiti City i krenuti preko Atlantika do MLS-a kako bi potpisao ugovor sa novim klubom David Beckhama, nakon što mu istekne ugovor sa prvakom Premier lige.

S obzirom na to da se španjolski internacionalac bliži kraju svoje karijere, u kombinaciji sa činjenicom da su nejgove fizičke sposobnosti daleko od toga što je nekad bio, Španjolcu se čini da je pametno da ne produžava ugovor u Premier ligi na ljeto sljedeće godine.

MLS je stekao reputaciju lige u kojoj igrači idu prema kraju karijere nakon što im noge počnu malo klecati, tako da ima smisla da Silva želi transfer tamo, umjesto prelaska u ligu koja je mnogo zahtjevnija.

Otkako se 2010. godine pridružio Cityju iz Valencije, Silva se uspio etablirati kao klupska legenda i legenda Premier lige.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


33-godišnjak je klubu pomogao da osvoji četiri ligaške titule za vrijeme koje je proveo na Etihadu, kao i dva FA kupa, četiri Liga kupa i dva Community Shielda, pri čemu se igrač istakao kao jedan od najvećih koji je ikada nosio dres Manchester Cityja tijekom ovog vremenskog perioda.

Odlazak Silve na kraju sezone će defintivno biti emotivan za klub, njihove igrače i njihove navijače, jer je Silvina 10-godišnja borba došla kraju na vrijeme.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!