NaslovnicaVijestiHRVATSKI REPREZENTATIVAC U BAYERNU? Bavarci su spremni platiti 70 milijuna eura za...

HRVATSKI REPREZENTATIVAC U BAYERNU? Bavarci su spremni platiti 70 milijuna eura za njega!

Hrvatski reprezentativac u Bayernu. Bavarci su spremni platiti 70 milijuna eura za njega! Nakon što je impresionirao na Svjetskom prvenstvu sa svojom nacionalnom ekipom Hrvatske ovog ljeta, čini se kao da je Ivan Rakitić tražen igrač i čini se da će to biti i u siječnju kada se otvori zimski prijelazni rok.

Hrvatski reprezentativac

Barcelonina zvijezda je odigrala veliku ulogu u nevjerojatno prolasku njegove reprezentacije u finale Svjetskog prvenstva, gdje su završili sa porazom od Francuske sa 4-2.

Sada se čini da je bivša zvijezda Seville uhvatila pažnju njemačkog giganta Bayern Munchena, koji je ovog ljeta imao želju da dovede hrvatskog reprezentativca, ali im to nije uspjelo, jer je Barcelona tražila previše novca, dok sada vjeruju da to mogu uraditi za 70 milijuna eura.

Don Balon izvještava da je menadžer Niko Kovač zatražio da ekipe iz Bundeslige da se odluči za veznjaka ovog ljeta i navodno su spremni sudjelovati sa 70 milijuna eura kako bi to učinili.

Rakitić je za Barcelonu bio nevjerojatan u posljednjih nekoliko sezona, a Hrvat je uspio zacementirati svoje mjesto u startnoj postavi Ernesta Valverdea.

30-godišnjak se također pokazao velikim igračem posljednjih godina, budući da je postigao gol u finalu Lige prvaka 2015. godine, kao što je i postizao ključne golove u ligašim utakmicama za Blaugranu u posljednjim sezonama.

Ukoliko bi Barcelona izgubila Rakitića, to bi bio ogroman udarac za klub, no ako bi Bayern ponudio 70 milijuna eura za zvijezdu, možda će biti vrijedno prihvatiti tu ponudu s obzirom da se igrač kreće prema mračnim godinama svoje karijere.

Koliko će Barcelona željeti da zadrži Rakitića sada ovisi o ponudi Bayern Munchena. Sigurni smo da bi ga prodali po cijeni po kojoj oni smatraju da on vrijedi u ovom trenutku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!