NaslovnicaVijestiHrvatski stručnjak u West Hamu dobija novi, bolji ugovor

Hrvatski stručnjak u West Hamu dobija novi, bolji ugovor

Engleski nogometni klub West Ham blizu je dogovora s hrvatskim trenerom Slavenom Bilićem, a Bilić bi trebao dobiti novi, bolji ugovor. Bilić je u lipnju 2015. godine na klupi West Hama zamijenio Sama Allardycea, a za 15 mjeseci mu ističe trogodišnji ugovor.

bolji ugovor

Hrvatski trener je s čelnicima kluba prije Božića trebalo pregovarati o novom poboljšanom ugovoru, ali su razgovori otkazani zbog lošeg početka sezone “čekićara”, prenijeli su britanski mediji. Ekipa je popravila rezultate i uprava kluba će mu ponuditi novi ugovor.

Od početka prosinca West Ham je ostvario šest pobjeda i dva remija u 11 prvenstvenih utakmica. Kako je prenio Sky Sports, uprava kluba je zadovoljna zbog boljih rezultata, ali je prije svega zadovoljna kako je Bilić riješio situaciju oko Dimitrija Payeta, koji je tražio da napusti klub i pređe u Marseille.

Uprava je Biliću u siječanjskom prijelaznom roku osigurala sredstava za kupnju Josea Fontea iz Southamptona i Roberta Snodgrasa iz Hull Cityja, a kako se navodi, odobrit mu više novca u ljetnom prijelaznom roku za kupnju napadača i desnog beka.

West Ham se trenutno nalazi na devetom mjestu u Premiershipu nakon 26 odigranih utakmica. Čekićari na svom kontu imaju 33 boda, a u posljednje tri utakmice upisali su dva remija i jednu pobjedu. Sljedeću utakmicu igraju protiv protiv lidera Chelseaja za četiri dana na svom stadionu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!