NaslovnicaVijestiHrvatski trener prvi kandidat za izbornika Bosne i Hercegovine

Hrvatski trener prvi kandidat za izbornika Bosne i Hercegovine

Kako prenosi novinar sarajevske redakcije televizije N1, hrvatski trener Robert Prosinečki je izbio na čelo trke za upražnjeno mesto izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine.

hrvatski trener

Broj kandidata koji su se spominjali u bosanskohercegovičkim medijima u jednom trenutku je postao veliki, a među njima je bio i proslavljeni Turčin Fatih Terim (koga je, navodno, visina primanja odvojila od pozicije izbornika).

Međutim, Haris Mrkonja, novinar televizije N1, objavio je na Twitteru da je angažovanje, odnosno veliku mogućnost istog, potvrdio „visoko rangirani funkcioner” Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Izbornik BiH do oktobra ove godine bio je Mehmed Baždarević, koji nije uspio da izbori drugo uzastopno učešće tima naših susjeda na Svjetskom prvenstvu (debitovali u Brazilu).

Transfer glasine: Još jedan Hrvat stiže u Liverpool, velikani prate igrača Augsburga, Chelsea poslao ponudu za zvijezdu Leverkusena

AC MILAN PRONAŠAO ZAMJENU ZA DONNARUMMU: U klub stiže zamjena i to kakva!

Didier Drogba otkrio kakve mu je poruke slao Mohamed Salah kada su bili u Chelseaju

Robert Prosinečki počeo je trenersku karijeru 2006. godine kao pomoćni trener u stožeru hrvatske nogometne reprezentacije. Ostaje na toj dužnosti sve do prosinca 2010. godine kada preuzima beogradsku Crvenu zvezdu što mu je bio ujedno i prvi samostalni trenerski posao. S Crvenom zvezdom osvojio je Srpski kup 2012. godine što mu je prvi trofej u trenerskoj karijeri. 20. kolovoza 2012. godine sporazumno je raskinuo ugovor s Crvenom zvezdom.

14. listopada 2012. godine hrvatski trener preuzeo je turski nogometni klub Kayserispor, potpisavši dvogodišnji ugovor. Preuzevši klub na 15. poziciji, upisavši 13 pobjeda u 27 kola, do kraja sezone dovodi ga na 5. mjesto Super lige, što je najbolji rezultat u povijesti Kayserispora. 31. prosinca 2013. Robert je sporazumno raskinuo ugovor sa turskim Kayserisporom.

Dana 26. studenog 2014. preuzeo je funkciju izbornika Azerbajdžana. Krajem listopada 2017. godine objavljeno je kako Prosinečki nakon tri godine napušta klupu Azerbajdžana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!