NaslovnicaVijesti"Htio sam napustiti Chelsea ove zime i preći u River Plate"

“Htio sam napustiti Chelsea ove zime i preći u River Plate”

Radamel Falcao je priznao da je želio napustiti Chelsea u januaru, te se pridružiti argentinskom River Plateu.

Htio sam napustiti Chelsea ove zime

Južnoamerički napadač ima iza sebe još jednu u nizu neuspješnih sezona, nakon što ga je prošlog ljeta na posudbu iz Monaca doveo bivši trener Jose Mourinho.

30-godišnjak je pretprio niz povreda i odigrao je samo 10 ligaških utakmica, a u kalendarskoj 2016. godini na terenu je proveo mizernih 15 minuta. Falcao ne očekuje da će situacija biti bolja i kada vodstvo kluba preuzme Antonio Conte, i po svemu sudeći vrijeme je da napusti zapadni London.

“Htio sam napustiti Chelsea ove zime i preći u River Plate, ali nisu imali mjesta u timu za stranog igrača”, izjavio je Kolumbijac za FOx Sports.

“Sada u Monacu moraju naći drugo rješenje, neki klub iz Europe. Trenutno su moji prioriteti jasni, želim igrati svakog vikenda jer se osjećam dobro. Moram otići negdje gdje mogu redovno igrati.”

Argentinskim klubovima su dozvoljena samo četiri strana igrača u njihovim seniorskim timovima, a u River Plateu su sva mjesta popunjena.

Falcao je proveo četiri godine u Buenos Airesu između 2005. i 2009. godine, i već je u tim godinama izgradio reputaciju vrhunskog napadača. Nakon odličnih igara u Južnoj Americi, za njega je ponudu poslao portugalski Porto gdje je prešao 2009. godine i zadržao se do 2011. godine.

Nakon toga je stigao španjolsku prijestolnicu, u Atletico Madrid, za koji je u 68 ligaških nastupa postigao sjajna 52 gola.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!