NaslovnicaVijestiHugo Lloris objasnio zašto nije napustio Tottenham prošlog ljeta

Hugo Lloris objasnio zašto nije napustio Tottenham prošlog ljeta

Golman Tottenham Hotspura Hugo Lloris razmišljao je o odlasku sa White Hart Lanea, ali onda se nakon razgovora sa trenerom Mauriciom Pochettinom odlučio za ostanak.

Hugo Lloris objasnio zašto nije napustio Tottenham

Spursi su trenutno drugoplasirani i zaostaju pet bodova za vodećim Leicester Cityjem, a Lloris priznaje da je vjerovao Pochettinu od prvog trenutka kad ga je upoznao.

Pochettino je stigao prije dvije godine u klub, baš kad je Lloris razmišljao o odlasku iz Londona, alio ga je Argentinac uspio nagovoriti na ostanak.

“Imao sam neke probleme i razmišljao o svojim opcijama još dok su Andre Villas-Boas i Tim Sherwood vodili klub, ali prvi sastanak sa Mauriciom Pochettinom je odlučio moju budućnost, tada je sve bilo jasno.”

“Vjerovao sam mu od prvog trenutka kad sam ga upoznao. Shvatio sam što on želi i u potpunosti se slažem s njegovim nogometnim vizijama. Imamo isti pogled na nogomet. On je promijenio sve, i treninge i odnos u ekipi. Prenio je na nas svoj mentalitet, svoju osobnost.”

“Osjećamo da smo se dosta poboljšali. Imamo pravi identitet i sada je to vrlo jasno. Naši navijači su veoma ponosni na način na koji igramo, a mi ćemo nastaviti igrati dobar nogomet. U ovoj ligi je potrebna i agresivnost.”

“Ukoliko imate dobru filozofiju i na to dodate agresivnost, stvari će ići dobro. Sada imamo osjećaj da smo spremni suprostaviti se bilo kojem timu.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!