NaslovnicaVijestiHUGO LLORIS OTKRIO: On je ubjedljivo najbolji napadač protiv kojeg sam ikad...

HUGO LLORIS OTKRIO: On je ubjedljivo najbolji napadač protiv kojeg sam ikad igrao!

Golman i zvijezda Tottenham Hotspura Hugo Lloris u svojoj karijeri je branio protiv nekih od najvećih igrača u povijesti nogometa.

Llorisu Raul najbolji napadač

On se trenutno oporavlja od povrede bedra, zbog koje nije bio uvršten u tim Francuske za utakmice UEFA Lige nacija, koje se odigravaju ovih dana. Ipak, sastao se sa suigračima iz reprezentacije i proslavio titulu prvaka svijeta pred navijačima na Stade de Franceu.

[su_bet365_koeficijenti]

31-godišnjak je u intervjuu za RMC Sport otkrio kada bi se mogao vratiti na teren: “Još uvijek ne znam točan datum, ali radim naporno kako bih se oporavio i vratio što je prije moguće. Možda postoji prilika da se vratim ovog vikenda, ali vidjet ćemo.”

On je također dao zanimljiv odgovor i na pitanje novinara tko je najbolji napadač protiv kojeg se suočio u karijeri. Iako je igrao protiv igrača kao što su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, on je izabrao legedarnog napadača Real Madrida Raula Gonzaleza.

Rekao je: “Teško je odabrati jednog. Igrač poput Raula Gonzaleza, protiv kojeg sam igrao dok je bio u Real Madridu i Schalkeu, uvijek je dobro čitao igru. Uvijek bi pratio golmana i upućivao udarce na osnovu toga gdje je on pozicioniran. Nakon njega, tu su i Suarez, Messi i ostali, ne moram ih navoditi. Nekad davno je bio u Pauleta u Paris Saint-Germainu, protiv njega sam igrao dok sam nastupao za Nicu.”

Legendarni Raul se smatra jednom od najvećih legendi u povijesti Real Madrida, te se nalazi na drugom mjestu vječne liste strijelaca kluba, odmah iza Cristiana Ronalda, sa 323 postignuta gola. Lloris bi možda mogao promijeniti svoje mišljenje nakon utakmica protiv Barcelone u grupnoj fazi Lige prvaka ove sezone, kada će se ponovo suočiti sa Lionelom Messijem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!