NaslovnicaVijestiHulk imenovao klub iz Premier lige za koji oduvijek navija

Hulk imenovao klub iz Premier lige za koji oduvijek navija

Hulk imenovao klub iz Premier lige za koji oduvijek navija. Football Leaks je otkrio najplaćenije igrače u svijetu u svojim nedavnoj knjizi ‘The Dirty Business of Football.”

Hulk imenovao

Na prvom i drugom mjestu su bili Ezequiel Lavezzi i Carlos Tevez koji u Kini godišnje zarađuju oko 41.49 i 32.99 milijuna funti.

Nije bilo iznenađujuće vidjeti Hulkovo ime među deset najboljih. Napadač Šangajskog SIPG-a zarađuje 320.000 funti tjedno, što je savršena ilustracija zašto neki igrači objeručke prihvate priliku igrati u kineskoj Super ligi.

Navijači su čeznuli vidjeti Brazilca u jednoj od velikih liga – u Engleskoj, Španjolskoj, Italiji ili Njemačkoj – no od kada je napustio Japan 2008, igrao je u Portugalu, Rusiji i sada Kini.

[su_euro_soccer_bonus]

Zato možete shvatiti zašto su navijači skeptični oko njegove sposobnosti.

Čak ni njegov rekord za reprezentaciju Brazila nije ništa zanimljivo o čemu se moglo pisati. 30-godišnjak je za 47 nastupa postigao 11 puta, šest od tih golova je došlo protiv Južne Afrike, Kine, Iraka, Hondurasa, Paname i Kostarike.

Teško je zamisliti da Hulk igra za neki elitni klub u Europi sada kada je otišao u Kinu za novcem. Zašto bi netko zamijenio platu koja premašuje 16 milijuna funti godišnje za igru u zemlji u kojoj se povećava pritisak?

Vjerojatno zbog toga njegovi komentari o igranju u Premier ligi padaju na ‘gluhe uši’.

[su_bet365__1m_spectacular]

U intervjuu za Sport TV, Hulk je priznao da je uvijek sanjao o igranju u najjačoj ligi Engleske – i dodao je da je on navijač Arsenala.

“Uvijek je to bio san”, rekao je bivši igrač Zenita. “To je jedno vrlo dobro prvenstvo, stadioni su puni u svakoj utakmici, bez obzira na tim.”

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Premiershipu: Borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka još uvijek traje

“Uvijek pratim ligu i uvijek sam podržavao Arsenal zbog njihovog načina igrača, ali nažalost nisu osvojili trofeje posljednjih godina.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!