NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte urnebesnu reakciju Khabiba Nurmagomedova kada ga je Sir Alex Ferguson...

(VIDEO) Pogledajte urnebesnu reakciju Khabiba Nurmagomedova kada ga je Sir Alex Ferguson pozvao na piće!

Khabib Nurmagomedov otkrio je svoj smiješan odgovor kada je Sir Alex Ferguson pitao želi li piće nakon remija Manchester Uniteda s Evertonom 2021. godine.

Khabib je bio gost iznenađenja na Old Traffordu u utakmici Premier lige s Evertonom, a uoči početka utakmice pozirao je u dresu s brojem sedam na stadionu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Da je Rus navijao za domaću momčad, onda definitivno ne bi uživao u toj utakmici, pogotovo kada je Andros Townsend slavio gol za izjednačenje na Ronaldov način.

Većina navijača Uniteda razmišljala bi o tome da posegnu za pićem nakon utakmice, ali, kao pobožni musliman, Khabib ne pije alkohol.

Bivšem UFC prvaku Fergie je ponudio piće, ali je zatim dobio smiješan odgovor zbog koejg je legenda Uniteda povukla svoju ponudu.

Objašnjavajući zašto ne pije, Khabib je rekao: “Piće nije dobro za mene jer ako to učinim onda ću vas sve razbiti.”

33-godišnjak nije bio jedini gost na Old Traffordu u subotu poslijepodne, a Usain Bolt i Patrice Evra također su bili uz čovjeka koji je ostao neporažen tijekom svoje MMA karijere.

Poznato je da Khabib voli nogomet i ima nevjerojatno znanje o igri, a zapravo je ranije ove godine potpisao profesionalni ugovor s ruskim timom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!