NaslovnicaVijestiHummels bio blizu prelaska u United

Hummels bio blizu prelaska u United

Stoper Bayerna i njemačke reprezentacije, Matts Hummels, otkrio da je prije dvije godine bio blizu prelaska u Manchester United.

blizu

Hummelsa je 2014. godine na Old Trafford želio dovesti tadašnji trener Uniteda Louis van Gaal. Hummels je unatoč tome ostao u Dormundu, ali je ovog ljeta prešao u Bayern.

Upitan da li je bio blizu prelaska u United prije dvije godine, 27-godišnji igrač rekao je za Daily Mail: “Da, vrlo blizu”.

“U posljednjih nekoliko godina bilo je pregovora. Imao sam ponude iz Engleske i jednog od tri velika španjolska kluba. Ali, nijedna nije bila tako blizu kao ona iz Engleske. Van Gaal me je želio u momčadi, ali nije bio jedini”, rekao je Hummels. On je dodao da bi mu sada bilo teško igrati u Engleskoj.

“Sljedećeg mjeseca ću napuniti 28 godina, a sa Bayernom sam potpisao petogodišnji ugovor”, naveo je Hummels.

On je u Dortmundu između 2008. i 2015. godine igrao pod trenerom Jurgenom Kloppom, koji sada predvodi Liverpool, i osvojio je dvije šampionske titule u Bundesligi.

“Ne bismo imali takav uspjeh s bilo kojim drugim trenerom u Dortmundu, nikako. On je vrlo emotivan, svaki put, pa i na treningu. Ne može se smiri. Koliko je takav? Svakog dana, 100 posto. Najvažnije je da, kada pomisli da je pogriješio, on se zaista izvini igraču, bilo da su sami ili pred cijelim timom. Ako kaže nešto neprimjereno, on to shvati”, naveo je Hummels.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!