NaslovnicaVijestiHummels: Prelazak u Bayern je najteža odluka u mom životu

Hummels: Prelazak u Bayern je najteža odluka u mom životu

Mats Hummels je opisao odluku o napuštanju Borussije Dortmund i prelasku u Bayern Munchen kao najtežu u njegovom životu.

Prelazak u Bayern je najteža odluka u mom životu

Transfer kapitena Borussije na Allianz Arenu je potvrđen danas, a Hummels je pristao na petogodišnji ugovor sa prvakom Njemačke. Njemački reprezentativac, koji je napustio Bayern i prešao u Borussiju 2009. godine, svom novom timu će se pridružiti 1. jula.

27-godišnjak ima dvije osvojene Bundeslige i DFB Pokal sa Borussijom, a igrao je i u finalu Lige prvaka kad je njegov tim izgubio upravo protiv Bayerna 2013. godine.

U priopćenju objavljenom na službenim Facbeook i Twitter profilima, Hummels je napisao: “Nakon što je moj transfer u Bayern potvrđen danas, želio bih objasniti malo detaljnije svoju odluku.”

“Kao što možete zamisliti, posljednjih nekoliko tjedana su vrlo uznemirujući za mene, jer sam morao napraviti najtežu odluku u svom životu. Na kraju sam donio odluku da se suprostavim novom izazovu za mene. Osim toga, to je moj rodni grad, moja obitelj i moji prijatelji tamo žive.”

“Shvatam da je teško nekima shvatiti moju odluku. No, nakon osam i pol stvarno sjajnih godina u Dortmundu, vrijeme je da isprobam nešto novo. Teškim srcem napuštam klub u kojem sam odrastao i bio u mogućnosti proslaviti velike uspjehe. Želim zahvaliti svima koji su mi pomogli. Vama, izvanrednim navijačima ovog velikog kluba, svim zaposlenicima, ljudima iza scene. Također, i trojici trenera sa kojima sam radio ovdje i Michaelu Zorcu i Hans-Joachimu Watzkeu.”

“Također i mojim suigračima, jer oni su, unatoč činjenici da je posljednjih nekoliko godina bilo nemoguće bez njih, uvijek bili tu da me saslušaju. Naravno da sam vidio mnogo poruka, komentara i objava u kojima me pokušavate uvjeriti da ostanem u Borussiji. Također i veliki odaziv na domaćoj utakmici protiv Wolfsburga, to me jako dotaklo i jako vas cijenim.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!