NaslovnicaVijesti"I dalje vjerujem u 'vrhunskog' Edina Džeku!"

“I dalje vjerujem u ‘vrhunskog’ Edina Džeku!”

Trener Rome Luciano Spalletti tvrdi da i dalje vjeruje u Edina Džeku nakon što je napadač jučer ušao sa klupe na utakmici protiv Intera.

Vjerujem u 'vrhunskog' Edina Džeku
“I dalje vjerujem u ‘vrhunskog’ Edina Džeku!”

Džeko je u igru ušao u 57. minuti, kada je zamijenio Seydoua Keitu, te je do kraja utakmice asistirao Radji Nainggolanu za izjednačujući pogodak, a utakmica je završila rezultatom 1-1.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je postigao sedam golova u Seriji A ove sezone, ali je i kritiziran zbog svoje loše forme u posljednjih nekoliko tjedana. Ipak, trener rimske ‘vučice’ i dalje vjeruje da napadač može više ponuditi, te da je i dalje vrlo važan član njegove momčadi.

“Kada napadamo i sve karte stavimo u napad, svašta se može dogoditi. Džeko mora pronaći način da iskoristi svoju veličinu u pravom trenutku u određenim situacijama.”

“Čudno je to što mu se događa ponekad, ali on stvarno ima sve što vrhunskom napadaču treba. I dalje vjerujem u njega jer je on koristan igrač za nas i dobro je što ga imamo.”

Iako je bila znatno bolja i dominirala većinom utakmice, Roma je primila pogodak početkom drugog poluvremena, kada je Ivan Perišić pogodio na asistenciju Marcela Brozovića. Međutim, Nainggolan je uspio donijeti bod svom timu nakon vrlo loše reakcije Edina Džeke, koja se na kraju pretvorila u važnu asistenciju.

Trećeplasirani tim sa Olimpica trenutno ima pet bodova više od petoplasiranog Intera. Spalleti je nezadovoljan kako je njegov tim reagovao u određenim situacijama, te vjeruje da su mogli izvući puno više iz ove utakmice.

“Možemo reći da je to fer rezultat, iako smo nakon izjednačujućeg gola pokazali mnogo više. Olako smo gubili lopte danas. Naš posjed lopte nije bio dobar kao u prethodnim utakmicama. Poklonili smo loptu protivniku barem deset puta.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!