NaslovnicaVijestiI pored pobjede Džeko nezadovoljan: Ovo nam se ne smije dešavati

I pored pobjede Džeko nezadovoljan: Ovo nam se ne smije dešavati

I pored pobjede Džeko nezadovoljan igrom svog tima. Fantastičnu utakmicu u okviru Lige prvaka su sinoć odigrali Roma i Bayer Leverkusen. Prije dvije sedmice je bilo 4-4, a sinoć 3:2 za Romu.

I pored pobjede Džeko nezadovoljan

Svakako epitet igrača utakmice je sjajnom partijom zaslužio i naš kapiten Edin Džeko, koji je upisao asistenciju, ali i postigao drugi gol za svoj tim.

Ipak na kraju utakmice Džeko nije bio zadovoljan igrom u finišu. “Ovo nam se ne smije događati, ne možemo samo nestati s terena. Moramo poboljšati koncentraciju”, rekao je bh. reprezentativac i dodao:

“Nisam sretan jer sam zabio samo dva gola od dolaska. Jedino dobro je da smo pobijedili. Klub i saigrači su mi velika podrška i njima posvećujem sve jer igram bez pritiska.”

I drugi naš reprezentativac u redovima Rome, Miralem Pjanić je bio kritičan o igri tima i dijeli mišljenje sa Džekom. “Trebali smo ranije završiti utakmicu, imali smo dovoljno prilika iz kontranapada. Čini se da nam nedostaje koncentracije kada povedemo”, rekao je Pjanić.

Fudbaler Rome, Radja Nainggolan također je rekao danas da on i njegovi saigrači treba da budu zabrinuti i pored pobjede nad Bayer Leverkusenom u Ligi prvaka.

“Pobijedili smo, ali bi više trebalo da budemo zabrinuti nego zadovoljni. Imali smo utakmicu u rukama, ali smo potcijenili protivnika i morali smo više da se pomučimo. Zaslužili smo pobjedu, ali ćemo morati da se pomučimo kako bismo se plasirali u drugu fazu”, riječi su belgijskog fudbalera.
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!