NaslovnicaVijestiIan Wright: Plakao sam dva dana nakon odlaska iz Arsenala

Ian Wright: Plakao sam dva dana nakon odlaska iz Arsenala

Legendarni igrač Arsenala Ian Wright otkrio je ptanju koju je osjećao nakon što je napustio klub nakon sedam senzacionalnih godina u sjevernom Londonu.

ian wright

Wright je odmah nakon dolaska postao miljenik navijača na Highbury stadionu, u prvoj sezoni je postigao čak 30 golova.

Ukupno je skupio 185 golova u 288 odigranih utakmica, te je postao najbolji strijelac kluba svih vremena, do njegov rekord nije oborio Thierry Henry 2005. godine. Wright je napustio klub 1998. godine, nakon što je u posljednjoj sezoni osvojio Premier ligu i FA Kup.

Vijest da će John Terry napustiti Chelsea na kraju sezone nakon dva desetljeća provedena u klubu, prisjetila je Wrightea na uspomene iz razdoblja dok je igrao za Arsenal.

“Pridružio sam se Arsenalu sa 28 godina i proveo tamo gotovo sedam godina. Ali, kada sam shvatio da je to gotovo, plakao sam sljedeća dva dana”, napisao je Wright u svojoj kolumni za engleski The Sun.

U Chelseaju su odlučili da neće ponuditi novi ugovor Johnu Terryju, iako je on jedan od najboljih igrača svih vremena kluba iz zapadnog Londona. Prošle sezone je odigrao svaku minutu za tim koji je osvojio naslov prvaka Engleske, te za tim koji je primio najmanji broj golova (34).

Kao i većina njegovih suigrača, on se mučio pod vodstvom Josea Mourinha na početku ove sezone, ali čini se da stvari napreduju otkako je došao Guus Hiddink, pod čijim vodstvom je Terry ponovo igrao sve utakmice.

No, poznato je da je Hiddink privremena opcija, a u klubu će ostati do kraja sezone. Čelnici Chelseaja neće imati lak posao pronaći novog zamjenika na duži period.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!