NaslovnicaVijestiIbra u svom stilu prokomentirao Ronaldov gol

Ibra u svom stilu prokomentirao Ronaldov gol

Zlatan Ibrahimović je u svom stilu prokomentirao Ronaldov gol u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Torinu, te izazvao ga da isti takav postigne sa 40 metara.

Domaćini su rano doživjeli šok, a ponovno je koban za njih bio Cristiano Ronaldo. U 3. minuti Ronaldo je iz blizine zatresao mrežu nakon dodavanja Isca. U prošlosezonskom finalu Lige prvaka Ronaldo je bio dvostruki strijelac u pobjedi 4:1.

U drugom poluvremenu ponovno je Real prvi došao do prigode za pogodak, ali Ronaldo u 51. minuti nije bio precizan. No, iskupio se u 64. minuti kada je škaricama zabio za vodstvo Reala 2-0. Tako je Ronaldo upisao deveti gol u šest susreta protiv Juvea.

[su_no1forfootball]

Ako je i bilo dvojbe može li se Juve vratiti nakon ovoga, one su brzo razriješene. U 66. minuti Juventus je ostao sa igračem manje nakon što je Dybala zaradio isključenje zbog drugog žutog kartona, a u 72. Marcelo, na dodavanje Ronalda, zabija za 3-0. Nakon toga Ronaldo je još tri puta bio u prilikama da poveća svoj golgeterski učinak, ali nije bio precizan.

“Njegove makazice su bile fantastične, ali je promašio dve izglednije prilike. Takav je nogomet”, rekao je trener Reala, Zinedine Zidane.

ANALIZA 1/4 FINALA – Ronaldo, Salah i autogolovi…

Guardiolin ego vs. Kloppov heavy metal nogomet

Na pitanje čiji gol je ljepši, njegov u finalu 2002. ili Ronaldov večerašnji, Zidane je odgovorio: “Oh, definitivno moj!”

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović u svom stilu je prokomentarisao “makazice” Cristiana Ronalda, pohvalio atraktivan gol Portugalca, ali i “pecnuo” ga da proba to da uradi sa 40 metara.

Ronaldov potez oduševio je cijelu nogometnu planetu u pobjedi u Torinu (3:0) u četvrtfinalu Lige prvaka, pa i novog napadača Los Angeles Galaxyja.

“Gol je lijep. Ipak, neka proba da ga postigne sa 40 metara”, aludirao je Ibrahimović na svoj gol u dresu reprezentacije protiv Engleske prije šest godina.

Ibrahimović je tada dobio nagradu “Ferenc Puškaš” za najbolji gol u godini, a sigurno je da će za tu nagradu biti u konkurenciji i Ronaldov.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!