NaslovnicaVijestiU SVOM STILU: Evo kako je Ibrahimović čestitao na plasmanu

U SVOM STILU: Evo kako je Ibrahimović čestitao na plasmanu

Sinoć se reprezentacija Švedske plasirala na Svjetsko prvenstvo, a Zlatan Ibrahimović čestitao je na ostvarenom uspjehu u svom stilu!

Ibrahimović čestitao

Švedska je u prvoj utakmici savladala Italiju rezultatom sa 1-0, sinoć su se odlično branili, te su uspjeli svoju mrežu ostaviti čitavu na San Siru.

Veliki rezultat za reprezentaciju Švedske, jer skoro nije niko očekivao da će Italija ispasti iz baraža, te da neće igrati na SP-u nakon 60. godina.

Zlatan Ibrahimovič, najbolji strijelac Švedske svih vremena je također na Twitteru čestitao svojim sunarodnjacima na plasmanu, te je poslao karatku i jasnu poruku “We are Zweden.”

Švedska se nije uspjela plasirati na Svjetsko prvnestvo 2010. i 2014. kada je za njih igrao Ibrahimović.

Prije par dana Kurt Hamrin je izjavio da je i bolje što nema Ibrahimovića u Švedskoj reprezentaciji, jer je on samo problem.

“Na terenu svi rade nešto kako bi doveli Ibrahimovića u poziciju da nešto kreira, a ne ide to uvijek po planu. Mislim, kada on igra sa svojih 100%, te se i može isplatiti za ekipu”, kažeKurt, pa nastavlja:

“Ali kada ima problem, on je uvijek uteg za ekipu. Švedska je druga ekipa bez Ibrahimovića. Naravno, nećemo gledati Ibrinu čaroliju, ali ipak je to 11 igrača koji se bore svim srcem. On igra samo za sebe, ali što je najgore i drugi iz momčadi igraju za njega.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Naravno, Ibrahimović i jeste najbolji igrač u proteklih 20 godina za našu reprezentaciju, ali činjenica je da nikada nije dopustio nikome da pokaže nešto više, te da preuzme odgovornost na sebe.”

“Švedska je danas odličnu momčad, te je Talijani ne smiju podcijeniti, podsjećam vas da su pobijedili Francusku, te da su Holandiju izbacili”, izjavio je Kurt prije par dana, na kraju su se njegove tvrdnje ispostavile tačnima…

Zlatan Ibrahimović se oprostio od reprezentativnog nogometa poslije Eura 2016. godine, a ne bi ni igrao u baražu, jer je imao tešku povredu ligamenata.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!