NaslovnicaVijestiIbrahimović: Manchester City ima fantastične igrače

Ibrahimović: Manchester City ima fantastične igrače

Napadač Paris Saint Germaina Zlatan Ibrahimović vjeruje da Manchester City ima kvalitet i da bi mogao izbaciti njegov tim iz Lige prvaka.

Manchester City ima fantastične igrače

“Građani” će u srijedu gostovati u glavnog gradu Francuske u okviru prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Ibrahimović će biti jedna od glavnih prijetnji u redovima PSG-a, postigao je nevjerovatnih 38 golova u 41 odigranoj utakmici i trenutno je u nezaustavljivoj golgeterskoj formi.

U izjavi pred sutrašnju utakmicu, Ibrahimović je pričao o protivničkom timu, te je dodao mu se sviđa smjer u kojem njegov klub ide pod vodstvom šeika Mansoura.

“Manchester City ima sličan projekt razvoja kao i PSG, ali i par godina više iskustva”, izjavio je švedski reprezentativac za službenu stranicu UEFA-e.

“Manchester City ima fantastične igrače, oni su dobra ekipa. Imali su dosta uspjeha u posljednjih nekoliko godina. Igrao sam sa Yayom Toureom. Sviđa mi se njegov stil igre. Također imaju SIlvu, Aguera, cijeli tim je jak. Trebamo paziti na sve igrače, a ne samo na pojedince.”

Ibrahimović je još jednom potvrdio da će napustiti PSG na kraju sezone, kada mu istekne ugovor sa “Parižanima”.

No, iako je njegov tim već osvojio francusko prvenstvo ove sezone, on je u potpunosti fokusiran na utakmicu protiv Manchester Cityja, te se osjeća odlično.

“Ulazim u četvrfinale vrlo opušteno. Ova utakmica je očito vrlo važna za sve, za mene, za klub, za Pariz, za državu, ali ja prilično opušten i samouvjeren. Osjećam se svježe, fizički se osjećam dobro, vrlo sam fokusiran i pun samopouzdanja pred ovu utakmicu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!