NaslovnicaVijestiIbrahimović nije siguran da će ostati u MLS-u: Italijanski velikan pokazao interes...

Ibrahimović nije siguran da će ostati u MLS-u: Italijanski velikan pokazao interes za njegove usluge!

Švedski superstar Zlatan Ibrahimović priznao je da još nije donio odluku o tome hoće li produžiti svoj boravak u Kaliforniji na još godinu dana. Ponuda za nastavak karijere ne fali.

Zlatan Ibrahimović iza sebe ima odličan lični uspjeh u svojoj premijernoj sezoni u Los Angeles Galaxyu, jer je na prethodne 22 utakmice postigao čak 17 pogodaka ali isto tako e i ne može biti previše zadovoljan u sportskom i ekipnom smislu, jer LA Galaxy ima velike probleme i trenutno strahuju da uopšte ne izbore plasman u play off.

Ibrahimović je priznao da još nije donio konačnu odluku o tome hoće li provesti još jednu sezonu u SAD-u.

>> TRANSFER GLASINE: Rabiot u ovom klubu želi nastaviti karijeru, Barcelona želi poljskog napadača, sjajni veznjak se nudi Juventusu

“Ne znam, morat ćemo ponovno razgovarati o ovoj temi, trenutno za to nije pravi trenutak, moram razgovarati s upravom kluba, a onda ćemo vidjeti možemo li se dogovoriti”, rekao je Ibrahimović za Los Angeles Times, te je priznao da ima problema igrati za klub koji se ne nalazi na vrhu ljestvice.

[su_bet365_100_bonus]

“To je novi izazov za mene”, rekao je Ibrahimović, dodajući kako je u prethodnim timovima uvijek imao osjećaj da su nepobjedivi, da ih nitko neće moći pobijediti… Novi potencijalni klub za nastavak karijere spominje se Roma, čiji je direktor Francesco Totti otvoreno priznao kako je još prošle godine pokušao dovesti Ibrahimovića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!