NaslovnicaVijestiIbrahimović objavio prvu poruku na društvenim medijima poslije strašne ozljede: Inspirativna, tipična...

Ibrahimović objavio prvu poruku na društvenim medijima poslije strašne ozljede: Inspirativna, tipična Zlatanova poruka

Ibrahimović objavio prvu poruku na društvenim medijima poslije strašne ozljede. Inspirativna, tipična Zlatanova poruka. Nakon njegove strašne ozljede koljena u četvrtak navečer, Zlatan Ibrahimović prekršio je šutnju objavom na društvenim medijima.

Ibrahimović objavio

35-godišnjak je pretrpio ozljedu ligamenata na koljenu nakon nespretnog doskoka, zaista bolni prizori i vjerujemo da je bilo bolno.

Ne samo da će Šveđanin propustiti ostatak sezone, već će van terena biti i do početka 2018. godine.

Strah navijača da više nikada neće zaigrati za Manchester United, sada je ostvaren i on je odigrao svoju posljednju utakmicu.

[su_euro_soccer_bonus]

Napadač je uživao u sjajnoj debitantskoj sezoni u Engleskoj, ali je bio povezivan i sa prelaskom u Ameriku u LA Galaxy.

Da li će njegova ozljeda ograničiti taj plan?

U međuvremenu, objavio je poruku na svom Instagram profilu koji uključuje sliku njegovih nogu u pratnji inspirativne, tipične Zlatanove poruke.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Pogledajte ispod:

“Prije svega, hvala vam za svu potporu i ljubav. Svi znate da sam ozlijeđen, tako da ću neko vrijeme biti van terena. Proći ću kroz ovo kao i kroz sve drugo i vratiti se još jači. Do sada sam igrao sa jednom nogom, tako da to neće biti problem. Jedna stvar je sigurna, ja odlučujem kada je vrijeme da stanem i nitko više. Odustajanje ne dolazi u obzir. Vidimo se uskoro.”

Također pročitajte: Nevjerojatan dobitak na kladionici: Čekao Chelseaja i dobio 20.577 funti

Ozdravi što prije i vrati nam se Zlatane. U međuvremenu, United je podigao pritisak na rivale Cityja, osiguravajući sva tri boda u Burnleyu, dok su ostali na petom mjestu, jedan bod od četvrtog.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!