NaslovnicaVijestiIbrahimović: Osjećam se kao lav!

Ibrahimović: Osjećam se kao lav!

Nakon osvajanja Liga Kupa sa Unitedom, čemu je doprinio sa dva postignuta gola, Zlatan Ibrahimović rekao je: “Osjećam se kao lav”.

osjećam se

Popularni Ibra je postigao dva gola, od kojih je pobjedonosni dao tri minute prije kraja meča. On je postigao 26 golova u svim natjecanjima ove sezone, igrajući na 38 mečeva.

Naravno, prave borbe tek predstoje za United – napad na trofej u FA kupu, Ligi Europe i borba za jedno od četiri mjesta u Premier ligi.

“Osjećam se svježe. Osjećam se dobro. Osjećam se kao životinja”, rekao je Ibrahimović, ali nije stao na tome…

“Ja sam životinja. Osjećam se kao lav. Lav je rođen kao lav.”

Ibrahimović je istaknuo da je u dobroj formi zato što trenira jako.

“Imam cilj svake sezone i on je uvijek najveći. Moram treniram naporno da bih do njih i stigao. Tako postižem ono što postižem.”

“Ja sam stara škola. Trenirate jako i onda dobijete ono što se dobiva poslije jakog rada i trening”, rekao je Ibrahimović i naglasio da neće karijeru završiti u Kini ili Sjedinjenim Američkim Državama.

“Zaustaviću se dok sam na vrhu.”

“Neću odigrati nijedan meč samo zato što sam Ibrahimović. Ako ne igram dobro, ako ne donosim rezultate, neću igrati. Neću da budem kao oni igrači koji igraju jer su imali dobre karijere i ime koje uz to ide i sada igraju samo zbog toga. igraću samo dok donosim rezultate “, zaključio je Ibrahimović.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!