NaslovnicaVijestiIbrahimović otkrio: Imam ponudu iz Premier lige!

Ibrahimović otkrio: Imam ponudu iz Premier lige!

Fantastični napadač Paris Saint-Germaina i reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović igra sjajnu sezonu. Iako ima 34 godine, igra kao da je u najboljim igračkim godinama i prvi je strijelac francuske Ligue 1 sa 27 golova i čak 11 asistencija.

Ibrahimović otkrio Imam ponudu iz Premier lige!

Ibrahimović je davno izjavio da će na kraju ove sezone sigurno napustiti redove pariškog kluba i od tada gotovo svi svjetski mediji špekulišu o mogućoj njegovoj narednoj destinaciji.

Švedski fudbaler je na konfereciji za medije uoči prijateljske utakmice sa Češkom Repoblikom u utorak, potvrdio da ima ponude iz engleske Premier lige, ali nije otkrio o kojim konkretno klubovima se radi.

“Da li su engleski klubovi zainteresovani za mene? Da, istina je da ima kontakata sa engleskim klubovima, ali to je sve što mogu da vam otkrijem za sada. Premier liga je najgledanija u cijelom svijetu, ali ipak vidjećemo šta će se desiti”, rekao je Ibrahimović.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Špekulacije su nakon ovakve izjave dodatno podgrijane, a na prvom mjestu za njegovo dovođenje je navodno Manchester United, pogotovo ukoliko portugalski trener Jose Mourinho preuzme klub ovog ljeta.

Bez obzira gdje na kraju završio Ibrahimović, sigurno je da nas očekuje jedan od najboljih prijelaznih rokova ikada, a svakako da bi Ibru bilo fantastično gledati u najjačoj ligi na svijetu.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!