Ibrahimović otkrio jedno od svojih najvećih žaljenja u nogometu

Ibrahimović otkrio jedno od svojih najvećih žaljenja u nogometu. Nakon osvajanja naslova prvaka u Nizozemskoj, Italiji, Španjolskoj, Francuskoj i igranje u nekim od najvećih klubova u Europi, svatko bi pomislio da Zlatan Ibrahimović nema mnogo toga za čime bi žalio u svojoj karijeri.

Ibrahimović otkrio

Međutim, unatoč svojoj bogatoj karijeri, čini se da švedski napadač ima jedno žaljenje – a to uključuje njegovog trenutnog menadžera iz Manchester Uniteda.

Jose Mourinho i Ibrahimović bili su vrlo javni u otkrivanju svog velikog poštovanja jednog prema drugom i da je njihov odnos vjerojatno bio odlučujući faktor u njegovom odabiru da se pridruži klubu sa Old Trafforda ovog ljeta.

Naravno, dvojac je već radio zajedno i prije u Interu u sezoni 2008/09, u kojoj su osvojili naslov Serije A.

Ali, to je Ibrahimovićevo jedino i najveće žaljenje u nogometu – činjenica da je on sa Mourinho radio samo 12 mjeseci.

“Mourinho je mozak. On zna sve o igri”, rekao je Zlatan.

“Nemam mnogo žaljenja, ali ja žalim što nisam mogao igrati pod vodstvom Mourinha malo duže. Kada se opet pružila ta prilika da on bude moj trener u Unitedu, to je bila vrlo laka odluka.”

“Tko ne bi želio igrati pod njegovim vodstvom? Ja sam u velikom klubu sa velikim trenerom i velikim navijačima, a želim biti uspješan koliko god je to moguće za njih.”

Sada kada se Ibrahimović udružio sa Mourinhom opet, napadač je u potrazi da postane prvi igrač koji je osvojio naslove u pet različitih liga u Europi, gdje će pokušati pomoći Unitedu da se vrati na vrh engleskog nogometa.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)