NaslovnicaVijestiIbrahimović otkrio za francuski L'Equipe gdje će nastaviti svoju karijeru!

Ibrahimović otkrio za francuski L’Equipe gdje će nastaviti svoju karijeru!

Svaki intervju sa Zlatanom Ibrahimovićem vrijedi suho zlato, a svi svjetski mediji toga su svjesni. U razgovoru za francuski sportski časopis L’Équipe, Šveđanin nije razočarao.

U početku, Ibrahimović je potvrdio da još uvijek ne namjerava završiti aktivnu nogometnu karijeru unatoč što je napunio 37 godina. U svakom slučaju, još uvijek ima valjani ugovor s Los Angeles Galaxy na godinu dana.

„Nemam pojma što će se dogoditi u budućnosti. Sve što znam je da je puno europskih klubova zainteresiranih za moje usluge, dok je istina da sam sretan u Los Angelesu. Američki način života mi se sviđa, čak i moja obitelj tu uživa. Međutim, s druge strane, treba mi novi izazov i nova motivacija. Ne želim ići negdje samo zato što sam Zlatan. Želim napraviti razliku na terenu. Kao što sam uvijek i činio”, rekao je Ibrahimović.

Glasine ga sve više povezuju s Milanom, gdje je već odigrao između 2010.i 2012. godine i postigao 56 golova na 85 utakmica. Priznao je da ima ponudu Milana te je rekao da je realnije da na kraju on završi u Milanu nego Arsene Wengere.

Takođe je rekao da postoji mogućnost da se vrati u Pariz ali nakon završetka igračke karijere.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!