NaslovnicaVijestiLiverpool oborio klupski rekord dva puta u jednoj sezoni!

Liverpool oborio klupski rekord dva puta u jednoj sezoni!

Liverpool je sinoć u FA kupu imenovao svoju najmlađu postavu na svim natjecanjima, nakon čega su ostvarili pobjedu protiv Shrewsbury Towna.

Liverpool oborio klupski

Ovaj mladi sastav Redsa još uvijek je imao dovoljno kvalitete za pobjedu sa rezultatom od 1-0, unatoč odsutnosti svih igrača iz seniorske postave, uključujući i menadžera Jurgen Kloppa – koji su bili na zimskoj pauzi.

Isto tako, ovo je drugi put da je Liverpool ove godine oborio klupski rekord na terenu sa najmlađom postavom.

Kako piše Opta u svojoj objavi na Twitteru, starost sinoćnjeg tima bila je sto dana mlađa od onog koji je izašao protiv Aston Ville ranije ove sezone.

Liverpoolovi mladi igrači su tom prilikom poraženi od Aston Ville, ali sinoćnja pobjeda je održala njihove snove o potencijalnom trebleu, živim.

To također pokazuje da navijači Liverpoola mogu očekivati svjetlu budućnost od nekih koji dolaze kroz klupsku akademiju.

19-godišnji vezni igrač Curtis Jones posebno je impresionirao u svojim utakmicama za Liverpool ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!