NaslovnicaVijestiIbrahimović se posvađao s novinarom

Ibrahimović se posvađao s novinarom

Švedska u subotu igra protiv Rusije, a na današnjoj press konefenercije za novinare Zalatan Ibrahimović se posvađao s novinarom, nakon kraće svađe ustao je i napustio konferenciju. Mi Vam donosimo svađau između Ibre i novinara…

Ibrahimović

Novinar: Počeo si i neke projekte izvan nogometa, baviš se parfemima, kolekcijom odjeće… Koliko ti je važan taj dio života?

Ibrahimović: Očito ne smijem dodatno zarađivati novac, ako se tebe pita. Svaki puta kažeš: “Zar nema dovoljno novca?”. Nije li to istina?

Novinar: Ne, nisam nikada komentirao tvoje prihode.

Ibrahimović: Kada sam pokrenuo Dressman rekao si da imam dovoljno novca i da ne moram to raditi.

Novinar: Ne, branio sam tvoju kolekciju odjeće.

Ibrahimović: Kako god.. Vjeruj mi, ne treba mi još novca. To radim jer mi je zabavno. To mi je nova avantura. Kada mi ide dobro, a ti si zavidan, onda uživam još i više.

Novinar: Mogu li ti takvi projekti biti dodatna motivacija da s njima zamijeniš nogomet i postigneš nešto i izvan nogometa?

Ibrahimović: Ne, ne. Nema boljeg osjećaja nego kada igraš nogomet.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!